Emily Burghelea, cu ochii în lacrimi. Vestea pe care a primit-o după ultimul control la medic a devastat-o: „Sunt în șoc”

Data publicării:
Emily Burghelea. Captură video: Instagram/Emily Burghelea
Descriere foto: Emily Burghelea. Captură video: Instagram/Emily Burghelea

Veștile rele nu se mai termină pentru Emily Burghelea! După ce zilele trecute a anunțat că are multiple fracturi faciale, iar procesul de recuperare va fi unul anevoios, în urma accidentului rutier în care a fost implicată, influencerița și-a anunțat fanii că a primit o nouă veste dureroasă din partea medicilor.

Emily Burghelea traversează una dintre cele mai grele perioade din viața ei. În urmă cu o săptămână, influencerița a fost la doar un pas de a-și pierde viața, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. Se afla într-un taxi împreună cu nașa sa și se îndreptau spre aeroportul din Mauritius, însă cu doar 5 minute înainte de a ajunge la destinație, mașina a intrat într-un TIR care era parcat în mijlocul străzii.

Impactul a fost atât e violent încât influencerița s-a ales cu vânătăi, răni și multiple fracturi faciale. După doar câteva zile de la întoarcerea în țară, fosta asistentă de televiziune a suferit prima intervenție chirurgicală din viața ei. Medicii i-au montat o tijă, despre care glumea și spunea că va fi prietena ei pentru o bună perioadă de timp.

Te-ar putea interesa și: Emily Burghelea, mesaj tranșant din partea Danei Roba, după ce a fost la un pas să-și piardă viața. Reacția sa i-a enervat la culme pe internauți: „Uiți prin ce ai trecut? Rușine!”

Emily Burghelea, cu ochii în lacrimi. Vestea pe care a primit-o după ultimul control la medic a devastat-o: „Sunt în șoc”

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Emily Burghelea a anunțat cu lacrimi în ochi că veștile nu sunt tocmai bune. Au trecut doar câteva zile de la operație, însă influencerița le-a mărturisit fanilor din mediul online că starea sa de sănătate nu este deloc îmbucurătoare. Ea a spus că în urma ultimului control, medicii i-au spus că oasele feței nu mai sunt cum erau înainte de operație și că s-au mișcat după intervenția chirurgicală. Mai mult, fosta asistentă de televiziune a declarat că deși recuperarea trebuia să dureze o lună, doctorii i-au spus că perioada de recuperare va dura acum 6 luni. 

„De când mi-a spus doctorul că mi s-au mișcat oasele feței și nu mai sunt ca după operație sunt în șoc, dorm de aproape 24 de ore. La control doctorul m-a palpat aici (n.r. sub ochi) și mi-a spus că s-au mișcat oasele și că nu mai sunt la fel ca după operație, că de la o lună o să dureze vreo 6 luni recuperarea”, a spus Emily Burgelea pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Emily Burghelea, la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident cumplit. Influencerița s-a afișat cu fața umflată și cu răni pe corp

Te-ar putea interesa și: Mesajul înfiorător pe care l-a primit pe telefon soțul influenceriței Emily Burghelea, imediat după impact. Andrei a trecut prin clipe de groază: „Am înghețat”

„Abia după ce o să îmi dea jos tija o să vedem dacă mai necesită alte operații sau nu”

Abia după ce îi vor scoate tija, medicii vor decide dacă mai este nevoie sau nu de o nouă intervenție chirurgicală.

„Abia după ce o să îmi dea jos tija o să vedem dacă mai necesită alte operații sau nu. Să vedem”, a mai mărturisit Emily Burgelea pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din RomâniaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel