Momente de panică pentru Emilia Popescu. Vedeta a avut COVID-19: „Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla”

Data actualizării: | Data publicării:
Emilia Popescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Emilia Popescu, sursa foto Facebook

Actrița Emilia Popescu a dezvăluit că a fost infectată cu virusul COVID-19. Ce simptome a avut?

Emilia Popescu s-a speriat teribil după ce a aflat că este infectată cu Covid-19. Actrița a flat după ce a fost testată pentru filmări. Chiar dacă a avut o formă ușoară, aceasta s-a temut pentru viața ei. Colegii ei de scenă, mai tineri, au avut forme mai grave ale bolii, iar asta a pus-o serios pe gânduri pe celebra actriță. 


"Am făcut și COVID, am luat atunci din televiziune, am fost cinci oameni. Eu am avut o formă ușoară, colegii mei mai tineri au avut forme mai severe.


Foarte ciudat. Se făceau testări și chiar după prima filmare am aflat. Am avut dureri musculare, iar în primele zile am fost un pic mai… Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla, pentru că știam povești, că poți să fii bine câteva zile și dup-aia să ajungi la spital. Mi-am pus problema, dar n-am avut febră, n-am pierdut gust, miros. O sete, o deshidratare foarte puternică, o oboseală și cam atât", a declarat Emilia Popescu pentru VIVA.

 

Daniela Gyorfi, despre lupta cu depresiile. Cum a afectat-o pandemia: „Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine”


Chiar dacă i-au lipsit spectacolele și scena, Emilia Popescu susține că în acea perioadă nu își dorea să revină deoarece îi era foarte teamă de virus. Chiar și în timpul filmărilor pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, mulți colegi s-au infectat cu virusul Covid-19, iar volumul de muncă s-a schimbat. 


„Din cauza faptului că s-au mai îmbolnăvit pe parcurs, se trăgeau două sau trei emisiuni pe săptămână, în loc de una. Cu puțin timp de repetiții, diferit de felul în care suntem noi obișnuiți să repetăm, să fim siguri. De aceea mi-a fost mai greu”, a mai spus actrița. 

 

Citește și: Cristina Cioran și Adela Popescu, marea confruntare a gravidelor: “Mi se pare incredibil şi mişcă tot timpul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel