Cristina Cioran și Adela Popescu, marea confruntare a gravidelor: “Mi se pare incredibil şi mişcă tot timpul”

Data publicării:

Cristina Cioran și Adela Popescu, ambele însărcinate, și-au măsurat burticile, în direct.

În timp de Adela Popescu este o mămică experimentată, aflată deja la a treia sarcină, Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, se află la prima sarcină și are încă multe lucruri de descoperit. Cele două vedete s-au reunit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la ProTv, unde și-au măsurat burticile și au făcut schimb de experiențe. 

Sarcina Adelei a ajuns la 8 luni și vedeta se pregătește intens să aducă pe lume ce de-al treilea băiețel. Cristina Cioran este însărcinată în 6 luni, astfel că are posibilitatea să mai primească sfaturi legată de graviditate de la mult mai experimentata mămică.


“Mi se pare incredibil şi mişcă tot timpul. Crede-mă. Nu ştiu ce urmează de acum, îmi spunea Adela mai devreme că de acum începe distracţia, dar dacă distracţia ar fi numai cum e acum în trimestrul 2... mai vreau! (...) Dacă în primele luni am fost atât de stresată şi îmi era rău, îmi era frică să şi respir sau să râd prea tare, acum nu am nicio treabă”, a spus râzând Cristina.

 

Vedetele au emoții mari

 

Mămică experimentată, Adela Popescu recunoaște că are foarte multe emoții pentru cea de-a treia naștere. 

„Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu.

Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a  spus Adela Popescu.

La rândul ei, Cristina Cioran spune că este copleșită de emoții și nu prea știe la ce să se aștepte. 

Sunt foarte nerăbdătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierd prima sarcină, riscurile erau foarte mari.

Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare.”, a spus Cristina Cioran.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel