Daniela Gyorfi, despre lupta cu depresiile. Cum a afectat-o pandemia: „Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine”

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Gyorfi. Foto Instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi. Foto Instagram

Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre faptul că se confruntă cu o depresie. Artista dezvăluie că pandemia i-a acutizat stările de tristețe.

Pandemia de coronavirus a afectat populația din foarte multe de vedere. Pe lăngă cei care s-au luptat cu boala sau au o persoană apopiată care a fost infectată, mulți s-au lovit de probleme financiare și chiar depresie.

Depresia este o afecțiune extrem de serioasă, care, netratată, duce la complicații grave. Pe lângă scăderea calității vieții, pacienții cu depresie se pot confrunta cu gânduri negre și pot ajunge chiar la gesturi radicale, precum suicidul. 


Daniela Gyorfi a decis să vorbească deschis despre cum a afectat-o perioada pandemiei și despre luptele ei cu depresia. 


„Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine că am fost în depresie, mai sunt în depresie. Mai am momente de astea... Oamenii sunt mai răi, s-au înrăit. (...) Sunt un om care de 30 de ani fac același lucru. N-am mai făcut foarte multe melodii față de colegii mei. Eu nu am găsit rostul, iar eu nu eram așa înainte, până când m-a luat George „domnule, stai așa puțin, păi ce facem aici?”. Important e că una peste alta e bine acum că am intrat oarecum într-o normalitate”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.


Mai mult, artista spune că tămâne optimistă și că nu se sperie de problemele financiare, ea fiind o fire descurcăreață. Cântăreața a povestit că în trecut, făcea curățenie în casele doctorilor, pentru a-și putea trata mama. 

„Am avut de suferit în pandemie și material, că nu se mai recuperează ce am pierdut, și ca meserie. Pot să fac și altceva, că eu am fost foarte săracă, făceam curățenie la doctori și asistente în casă ca s-o primească pe mama la spital, dar menirea mea e să fiu artistă și chestia asta cu online-ul pentru mine nu e ceva...”, a adăugat ea.

 

Drama care i-a marcat copilăria

 

Daniela Gyorfi are o poveste de viață extrem de tristă. Vedeta a cunoscut suferința în copilărie, când mama ei a suferit un accident care a lăsat-o imobilizată.


 
Copilăria Danielei Gyorfi s-a curmat brusc, atunci când vedeta avea 10 ani. Mama artistei a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame.

În urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a dezvăluit că bunica a vrut să îi ducă mama la un azil, însă ea s-a împotrivit cu toată ființa și chiar și-a luat angajamentul să o îngrijească pe cea care i-a dat viață. 

Astfel, pe când colegii și prietenii ei se jucau, Daniela avea grijă de mama ei. Câțiva ani i-a petrecut la căpătâiul mamei sale, prin spitale. 

”Mama a rămas paralizată, iar bunica mea a vrut să o dea la azil, nu a vrut să aibă grijă de ea. A avut accidentul, s-a dus la spital, medicii nu și-au dat interesul și a rămas paralizată femeia. N-am avut bani, erau alte vremuri. Am stat în spital cu mama doi-trei ani de zile”, a povestit Daniela Gyorfi la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.


În 2013, mama artistei și-a pierdut viața, după o luptă crâncenă cu cancerul la plămâni, care produsese metastaze și la ficat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel