Rona Hartner a fost externată. Cum se simte artista după tratamentul pentru vindecarea cancerului de care suferă: "Obosește inima din cauza citostaticelor"

Data publicării:
Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D
Descriere foto: Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Rona Hartner a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a fost externată din spital. 

Rona Hartner trece prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. Artista a fost internată în spital pentru mai multe zile, acolo unde a început și tratamentul cu citostatice. 

Cum se simte artista după tratamentul pentru vindecarea cancerului de care suferă

Vedeta a suferi un șoc, în momentul în care medicii i-au dat diagnosticul crunt: cancer pulmonar cu metastaze, în faza a patra. Cu toate astea, Rona Hartner nu și-a pierdut speranța, astfel că a început imediat tratamentul cu citostatice. Recent, artista a fost externată din spital, iar acum urmează tratamentul acasă. 

În cadrul unui interviu recent, Rona Hartner a mărturisit că a început să facă cât mai mult sport, însă recunoaște că inima ei obosește destul de repede de la tratamentul cu citostatice. 

„Am reluat sportul, fac cam 7-8 kilometri de mers pe jos pe zi. Am reluat sala, fac bicicletă, lucrez foarte mult pe stretching fiindcă nu pot să fac încă forță, obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor. Apoi merg și înot la mare. Singura chestie glumeață este că sunt obligată să înot îmbrăcată din cap până în picioare.

Adică am un costum de baie complet, întreg, pentru că nu am voie să mă afișez deloc la soare și profit să fac sport și în apă așa că acum două zile am descoperit  că pot să fac din nou șpagatul în apă și cred că o tipă m-a filmat și m-a pus pe TikTok, pentru că nu se aștepta că o femeie îmbrăcată într-un costum de baie turcoaz complet să facă și șpagatul în apă.„, a declarat Rona Hartner, pentru ciao.

Rona Hartner a făcut-o să plângă pe Mirabela Dauer

Recent, Rona Hartner a intrat în direct prin Skype, în emisiunea Exclusiv VIP' prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, acolo unde erau invitate în platou Mirabela Dauer și Ozana Barabancea. La vederea artistei, Mirabela Dauer a izbucnit în plâns. 

„Plâng de bucurie că vei veni aici. O să fii bine, o să fii sănătoasă, trebuie să fii sănătoasă! Un om atât de iubitor, care iubește cum ești tu… trebuie să fii sănătoasă! Rona,  să fii sănătoasă! Eu sunt alături de tine, empatizez cu tine, probabil că am fost în aceeași situație! Suntem bine, suntem iubite de Dumnezeu, vreau să-i mulțumesc nașului meu, el m-a făcut bine, el, nașa, au fost alături de noi…', a mărturisit, în lacrimi, Mirabela Dauer.

Rona Hartner: „Știu că Dumnezeu are un plan pentru mine”

Rona Hartner recunoaște că și-a cumpărat și loc de veci. Cu toate astea, artista și-a pus toată speranța în Dumnezeu și merge înainte cu optimism. 

A fost greu! În luna iulie mi-am cumpărat și loc de veci! Perioada următoare este ciudățică, trebuie să anulez toate concertele. Nu am rezistență fizică. Acum, după o piesă sau două, am obosit, nu mai am suflu. (…) Știu că Dumnezeu are un plan pentru mine. În fiecare zi la 8.30 dimineața mă împărtășesc! Eu nu am voie să plâng. Este foarte dificil de tratat. Cred că într-o lună opresc tratamentul. Este extraordinar!', a precizat Rona Hartner, pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Rona Hartner, sfătuită de medic să-și facă testamentul, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „A fost un șoc groaznic”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel