Emil Rengle s-a săturat să fie victima bullyingului: Nu e normal, nu e firesc, nu susțin asta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Emil Rengle, Instagarm
Descriere foto: Sursa foto: Emil Rengle, Instagarm

Emil Rengle a vorbit despre bullying, al cărui victimă a fost de multe ori.

Emil Rengle este una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi, fiind judecat, de foarte multe ori, din cauza domeniului în care activează, dar și din cauza orientărilor sale sexuale. Tocmai din aceast motiv, artistul a fost, nu doar o dată, victima bullyingului, însă, spune el, nu s-a simțit deloc afectat de criticile aduse. 

"Le-aș numi momente mai puțin ușoare, cred că ele vin ca oglinzi în viețile noastre și ne învață câte ceva despre noi sau ne arată câte ceva despre noi. Sunt momente în care am simțit că au fost mai puțin ușoare: când am plecat pentru prima dată din România și am decis să locuiesc o perioadă în Statele Unite. Da, am învățat acolo să îmi ies din zona de confort. Momentul de la „Americas Got Talent" și tot ce s-a întâmplat acolo.", a declarat Emil Rengle, potrivit viva.

Rengle a trecut repede peste momentele de singurătate

"Avem momente, mai ales dacă suntem persoane cu adevărat profunde și ne uităm în interiorul nostru, dar cumva momentele de tipul ăsta pentru mine sunt trecătoare, pentru că sunt norocos și cu adevărat iubit de oamenii din jurul meu, și pentru asta sunt recunoscător.", a mai spus el.

Dansatorul a fost victima bullyingului

Nu este o noutate faptul că Emil Rengle a fost și este, în continuare, o victimă a bullyingului. Chiar dacă spune că nu înțelege genul acesta de critici, artistul trece repede peste ele.

"M-am detașat de foarte mult timp de asta, nu e normal, nu e firesc, nu susțin asta. Pur și simplu nu rezonez, și atunci când mă întâlnesc cu genul ăsta de comportamente sunt detașat și relaxat. E simplu, doar că îmi dau seama că pentru unele persoane ăsta este stilul lor de viață, că fac asta în fiecare moment din viața lor și mi se pare trist.", a continuat el.

"Consider că este important să ne acordăm periodic timp pentru noi"

"Încă de mic am fost atras de tot ce înseamnă dezvoltare personală. Am căutat să devin cea mai bună versiune a mea, și asta m-a îndreptat către tot felul de terapii alternative precum yoga, breathwork, meditații, sound healing. Anul trecut pe vremea aceasta, studiam despre Tantra în Tulum, iar fix înainte să intru în Survivor, am meditat 10 zile cu șamanii din jungla Amazoniană, în Peru. Consider că este important să ne acordăm periodic timp pentru noi, pentru liniștea și sănătatea noastră mintală și să ne reconectăm la sufletul nostru. Mai ales în vremurile acestea tulburi și pline de frică.", spune el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel