Elon Musk, PATRU reguli de AUR pentru angajaţii Tesla

Data publicării:
Foto de Tumisu de la Pixabay
Descriere foto: Foto de Tumisu de la Pixabay

Miliardar excentric, CEO-ul TESLA Elon Musk îşi ghidează activitatea profesională după patru reguli simple. 

1. Şedinţele mari sunt inutile

 "Întâlnirile excesive şi mari reprezintă dezastrul marilor companii. Vă rugăm să ieşiţi din toate şedinţele mari, cu excepţia cazului în care sunteţi sigur că oferă valoare întregii companii‟, este de părere Elon Musk.

2. Închide telefonul sau pleacă din şedinţă 

„Pleacă din şedinţă sau închide telefonul, dacă îţi pierzi timpul şi nu contribui cu ceva. Nu este nepoliticos să pleci, este nepoliticos să faci pe cineva să rămână şi să-şi piardă timpul‟, mai spune el.

3. Nu folosi jargon corporativ

„Nu folosi acronime sau cuvinte fără sens pentru obiecte. În general, jargonul corporativ inhibă comunicarea. Nu vrem să fim nevoiţi ca oamenii noştri să fie nevoiţi să memoreze un glosar de cuvinte inutile, doar pentru ca Tesla să funcţioneze‟, continuă CEO-ul. 

4. Urmează principiile logice, nu regulile

„Alege întotdeauna bunul simţ ca ghid. Dacă regulile companiei sunt ridicole, atunci regulile trebuie să se schimbe. Urmează principiile logice, nu regulile‟, concluzionează Musk.

Cele patru reguli au fost transmise angajaţilor TESLA printr-un email semnat chiar de Elon Musk. Conform acestuia, aceste reguli ajută compania să funcţioneze şi să aibă succes, scrie clickpentrufemei.ro.

Astrograma lui Elon Musk. Succesul miliardarului a fost scris în stele

Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Iar asta nu e tot. Omul de afaceri se implică în extrem de multe activități și vrea să fie primul în toate. iată ce spun astrele despre succesul lui. 

Musk este fondatorul, CEO și CTO al SpaceX; cofondator, CEO și arhitect de produs al Tesla Motors; președinte al SolarCity, copreședinte al OpenAI; cofondator al Zip2; și cofondator al PayPal. Ambițiile sale în cursa spațială sunt mari - dornic să colonizeze viața pe Marte -, precum și să lanseze o nouă universitate și să doneze 6 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva foametei în lume.

Dacă acest lucru nu ar fi fost de ajuns pentru a se lăuda, criptomoneda numită după câinele său a crescut cu 2.400%. Se pare că tot ceea ce atinge mogulul  se transformă în aur. VEZI MAI MULTE DESPRE ASTA AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Externe


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel