Astrograma lui Elon Musk. Succesul miliardarului a fost scris în stele

Data publicării:
Elon Musk, captura foto YouTube/ Ted
Descriere foto: Elon Musk, captura foto YouTube/ Ted

Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Iar asta nu e tot. Omul de afaceri se implică în extrem de multe activități și vrea să fie primul în toate. iată ce spun astrele despre succesul lui. 

Musk este fondatorul, CEO și CTO al SpaceX; cofondator, CEO și arhitect de produs al Tesla Motors; președinte al SolarCity, copreședinte al OpenAI; cofondator al Zip2; și cofondator al PayPal. Ambițiile sale în cursa spațială sunt mari - dornic să colonizeze viața pe Marte -, precum și să lanseze o nouă universitate și să doneze 6 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva foametei în lume.


Dacă acest lucru nu ar fi fost de ajuns pentru a se lăuda, criptomoneda numită după câinele său a crescut cu 2.400%. Se pare că tot ceea ce atinge mogulul  se transformă în aur.

Dar ce anume din harta natală a lui Musk îl face să aibă atât de mult succes?

Astrologul Kyle Thomas  a dezvăluit, pentru New York Post, ce spun astrele despre succesul miliardarului. 

Elon Musk s-a născut pe 28 iunie 1971. Potrivit astrologului, asta înseamnă că are Soarele în  Rac și o Lună analitică în Fecioară. De asemenea, uitându-ne la harta sa, vedem că Soarele și Luna se află într-un unghi binecuvântat de armonie, ceea ce înseamnă că își poate echilibra destul de ușor mintea, inima și dorințele.

Fiind Rac, este intuitiv, plin de compasiune și foarte priceput la citirea oamenilor și a situațiilor. Racul este un semn de Apă Cardinal, ceea ce înseamnă că nu are nicio problemă în a se afirma și a prelua conducerea. Acest lucru îl face să fie lider puternic și capabili să adune oamenii în jurul lui.

Zodiacul MILIARDARILOR. Topul celor mai bogați oameni din lume, în funcție de ziua în care s-au născut


Luna lui în Fecioară este atât de evidentă, de asemenea, pentru că cei cu acest plasament văd extrem de clar detaliile situațiilor și pot citi printre rânduri, pentru ca apoi să dezvolte intuitiv o metodă foarte clară de îmbunătățire a planurilor. Energia Fecioarei este cea a unui manager, care poate înțelege viziunea de ansamblu, în timp ce înțelege întotdeauna cum să ajungă de la A la Z.

În această privință, este intelectual și probabil un perfecționist - ceea ce, pe de o parte, îl poate face mai critic față de el însuși și față de ceilalți, dar este, de asemenea, o dovadă a succesului său extraordinar. Capacitatea sa de a delega este extrem de avansată.


Tema principală a lui Musk de-a lungul alinierilor sale planetare favorizează succesul major, bogăția și averea, oferindu-i capacitatea de a persevera în ciuda provocărilor și de a deveni mai ambițios cu fiecare victorie în parte. Planetele sale exterioare - care se leagă de obicei de impactul nostru asupra societății și de teme mai mari în viață - vorbesc mai presus de toate despre destinul său măreț.

Elon Musk a dezvăluit ce caută la un angajat. Cele 4 calități obligatorii: „Restul se învață!”

În primul rând, Jupiter, planeta norocului și a averii, în harta sa se leagă de Pluto, planeta marilor averi și a corporațiilor. Apoi, Jupiter al său se află într-o aliniere foarte puternică cu Saturn, care guvernează autoritatea și puterea. Acest lucru dezvăluie că ascensiunea sa a durat ceva timp, dar, datorită concentrării sale asupra educației, disciplinei și menținerii unui standard ridicat pentru el însuși și pentru munca sa, el a fost destinat succesului și securității de lungă durată. Jupiter se unește cu Neptun, planeta ideilor vizionare și a fanteziei, aducându-i noroc peste medie și o abordare umanitară a vieții.

Elon Musk are mamă top model. Cum arată bunicuța Musk, la 73 de ani, după o viață plină de greutăți


În sfârșit, Pluton se leagă atât cu Neptun, cât și cu Saturn, în mod benefic. Acest lucru arată că are o viziune de mare anvergură pentru evoluția umanității și este profund motivat să ajute. Succesul profesional, o mare bogăție și o autoritate măreață au fost ușoare pentru el, iar odată ce a început să își dea seama de capacitatea sa intrinsecă de a conduce - nu s-a mai uitat niciodată înapoi. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel