Elizabeth Hurley, vedeta costumelor de baie, la 57 de ani. Cum se menține în formă, deși nu face sport: "Filozofia mea este să mănânci bine”

Data actualizării: | Data publicării:

La 57 de ani, Elizabeth Hurley reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Iată secretul ei. 

Elizabeth Hurley, în vârstă de 57 de ani,  a postat pe Instagram o nouă imagine în costum de baie, iar fanii, ca de obicei, sunt în extaz. 
Actrița și-a lansat propria colecție de costume de baie, astfel că, mare parte din „jobul” ei, presupune să le îmbrace și să le promoveze. Vedeta nu este o împătimită a sportului. Cu toate astea, are abdomentul tonifiat.

Cum se menține în formă Elizabeth Hurley

Pentru a se menține în super formă, Liz se asigură că mănâncă bine și nu trișează niciodată între mese cu gustări. De asemenea, îi place să fie ocupată, astfel că își face un program zilnic care să o țină în mișcare., potrivit Prevention.

"Nu prea fac exerciții fizice fixe, în sine, pentru că prefer să fac exerciții fizice făcând ceva decât stând în sala de sport", a spus ea.


Deși arată super impecabil din toate unghiurile, Elizabeth a spus deschis că nu prea iubește sala de sport.

"Nu fac exerciții fizice, dar sunt foarte activă", a declarat ea pentru Harper's Bazaar. De asemenea, este mare amatoare de grădinărit. "Îmi place să mă murdăresc de noroi și să tai diverse lucruri cu drujba mea", a împărtășit ea.

Liz este, de asemenea, mare amatoare de fitness „atipic”.  Acesta include lucruri cum ar fi să facă genoflexiuni în timp ce se spală pe dinți pentru a-și lucra picioarele, coapsele și fundul, împreună cu plimbări de 20 de minute cu câinii ei, care sunt suficient de rapide pentru a fi considerate exerciții cardio. 

Ce alimente consumă vedeta

Lui Elizabeth îi place să mănânce bine, de asemenea. Ea a declarat recent pentru Women's Health că se concentrează pe o alimentație conștientă, mai ales atunci când filmează. 

"Încerc din răsputeri să mănânc de trei ori pe zi", a spus ea. "Conceptul de a lua gustări și de a ronțăi pe parcursul zilei este teribil pentru digestia oamenilor. Cred că trebuie să mănânci și apoi să dai timp corpului tău să digere, să folosească acea mâncare și să se golească complet."

Ea a adăugat: "Filozofia mea este să mănânci bine, să mănânci suficient de trei ori pe zi și să nu mai iei gustări."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel