Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Un Faimos a părăsit competiția din Republica Dominicană

Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

O nouă eliminare a avut loc la Survivor All Stars în ediția de joi, 28 martie. Flacăra competiției s-a stins pentru unul dintre Faimoși.

În ediția din această seară, fanii show-ului Survivor All Stars au avut parte de surpriză neașteptată. Unul din marii favoriți ai competiției a părăsit Republica Dominicană. Este vorba de un Faimos. Așadar, echipa roșie a pierdut un membru din echipa lor.

Te-ar putea interesa și: Tensiuni mari în tabăra Faimoșilor la Survivor All Stars. Andrei Ciobanu o pune la zid pe Alexandra Ciomag: „Nu trebuie să fim cizme”

Alexandra Ciomag a părăsit competiția din Republica Dominicană

În ediția din această seară, după ce Ana Pal a fost salvată de la eliminare de echipa Războinicilor, duelul s-a dat între Alexandra Ciomag și Ana Porgras. Cu toate că Alexandra Ciomag a luptat din răsputeri în fața Anei Porgras, Faimoasa a părăsit competiția din Republica Dominicană.

În consiliul, înainte de plecare, ea a făcut și câteva declarații: „Sunt fericită. Sunt împăcată cu tot ce am făcut aici. Sunt fericită că am pierdut alături de o campioană, Ana. Sunt convinsă că merită să fie în competiția asta, în echipa asta și să aducă tot mai multe totemuri de imunitate și puncte. Vreau să câștigați toate imunitățile pe care le aveți și să fiți cea mai tare echipă, să rămâneți cât mai mult la individuale din echipa asta. Drumul meu în viață cred că de abia acum a început. Sunt tânără și abia aștept să văd ce îmi mai oferă viața.

Survivor All Stars m-a învățat atât de multe lecții, să am răbdare în primul și în primul rând, să apreciez tot ce am, să mă bucur de absolut orice în lumea asta, pentru că astăzi poți să le ai, mâine poți să nu le mai ai. Am învățat să stau cu caractere diferite și să le accept așa cum sunt, pentru că toți suntem diferiți. De asemenea, am învățat să fiu înțeleaptă”, a spus Alexandra Ciomag.

Captură video: tvonline123.com

Te-ar putea interesa și: Părinții lui TJ Miles au răbufnit în direct: „Ana Pal are istorie de agresiuni. I-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu în sezonul ei”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel