Părinții lui TJ Miles au răbufnit în direct: „Ana Pal are istorie de agresiuni. I-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu în sezonul ei”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Părinții lui TJ Miles au răbufnit în direct la adresa Anei Pal. Mihail și Irina Iordache și-au exprimat îngrijorarea pentru siguranța fiului lor la Survivor All Stars și au adus în discuție trecutul tumultuos al Anei Pal în competiție.

Tensiunile au atins cote înalte la Survivor All Stars, în ediția de miercuri, 27 martie. Ana Pal avut o reacție nervoasă, după ce a crezut că echipa sa a vorbit-o de rău. Din acest motiv, luptătoarea MMA a răbufnit în fața Faimoșilor. „Doamne, unde să plec?”, a fost reacția Anei Pal.

După ce s-a descărcat singură și a aruncat cu un băț în apă, echipa sa a mers la ea să o întrebe ce s-a întâmplat, iar ea a spus: „Nu vreau să vorbesc cu absolut nimeni. Mi-am auzit numele în timp ce Ștefania râdea în hohote, de abia scotea un cuvânt. Atât. Era numele meu, Ana Pal. Voi puteți să vă continuați show-urile. Îmi folosiți și numele în show-urile voastre”, a spus Ana Pal.

TJ Miles s-a temut pentru siguranța sa

Mai mult, antecedentele din sezonul Anei Pal, când a fost descalificată pentru că, într-un acces de furie, i-a dat un cap în gura lui Andrei Ciobanu, l-au făcut pe TJ Miles să se teamă pentru siguranța sa. 

„Cu cu vă deranjez eu?”, a întrebat Ana Pal.

„Că nu ești stabilă. Avem tot felul de chestii ascuțite în tabără, avem topoare”, a răspuns TJ Miles.

„Și tu crezi că eu pun mâna pe ciocan să îți dau ție în cap?”, a mai întrebat Ana Pal.

„Da”, a răspuns TJ Miles.

Te-ar putea interesa și: Ana Pal a răbufnit la Survivor All Stars. De ce a avut Faimoasa o reacție nervoasă la adresa echipei sale: „Puteți să vă continuați show-urile”

Părinții lui TJ Miles au răbufnit în direct: „Ana Pal are istorie de agresiuni. I-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu în sezonul ei”

Astfel, după ce TJ Miles a dat de înțeles în ediția de aseară că poate fi atacat oricând de Ana Pal, părinții săi au reacționat. Invitați în cadrul emisiunii „La Măruță”, Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles, și Irina Iordache, mama lui TJ Miles, a vorbit despre ce s-a întâmplat la Survivor All Stars. 

Afirmațiile lui TJ Miles au stârnit reacții din partea părinților săi, care au subliniat preocuparea pentru siguranța fiului lor și au adus în discuție trecutul controversat al Anei Pal în competiție. Astfel, părinții Faimosului se tem că aceste antecedente agresive ar putea reprezenta un risc pentru fiul lor.

„TJ Miles nu este o persoană conflictuală. Nu-i plac conflictele, certurile, țipetele. Probabil de aceea este puțin mai retras. Nu a vrut să intre în caruselul acesta de emoții. Eu sunt foarte fericit că este la Survivor din nou. Este o experiență de viață pentru el. Eu sunt foarte bucuros că e acolo, eu un serviciu militar pe care nu l-a făcut. Nu pot să-i caracterizez pe toți, dacă ar fi falși sau ar fi reali. Pe Miles pot să îl descriu, că e al meu, e 100% real, așa e el cum îl vedeți”, a spus Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles.

„TJ Miles i-a spus ceva potrivit, la momentul potrivit și ea ar trebui să învețe din chestia asta. El nu știu dacă a exagerat. Poți să te înfurii, să te enervezi, dar nu cred că s-a gândit vreodată că se ajunge acolo”, a precizat Irina Iordache, mama lui TJ Miles.

„Eu cred că teama lui Miles e oarecum întemeiată pentru că Ana Pal are istorie de agresiuni. Știm foarte bine ce s-a întâmplat în sezonul ei. I-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu. Ei nu puteau să evalueze acolo cât de supărată e, cât de agresivă va fi sau ce se va întâmpla. Trebuia să își ia măsuri de siguranță”, a mai declarat Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles.

Te-ar putea interesa și: Ana Pal, ieșire nervoasă la adresa Războinicilor, la Survivor All Stars: „Îmi țipați în urechi ca vitele. Taci, că ajungi în lac”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel