Tensiuni mari în tabăra Faimoșilor la Survivor All Stars. Andrei Ciobanu o pune la zid pe Alexandra Ciomag: „Nu trebuie să fim cizme”

Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

Tensiunile continuă în competiția Survivor All Stars, mai ales în tabăra Faimoșilor. Andrei Ciobanu a răbufnit la adresa Alexandrei Ciomag.

Competiția din Republica Dominicană devine din ce mai dificilă pe zi ce trece, iar în tabăra Faimoșilor apar tot mai multe tensiuni. Unul dintre subiectele de ceartă este cel la recompensei. După ce Alexandra Ciomag a pierdut un punct în fața Ștefaniei Ștefan, Andrei Ciobanu a răbufnit. Faimosul și-a exprimat nemulțumirea în fața echipei, reproșându-i Alexandrei că nu a reușit să aducă un punct pentru echipă, așa cum a făcut-o el.

„Am vrut să dau mingea aproape, dar s-a lovit...”, a spus Alexandra Ciomag.

„Una o aveai în spate, una s-a dus tot în spate și ai băgat doar una”, a precizat Andrei Ciobanu.

„Exact așa s-a întâmplat. Tu dacă erai bun de ce nu ai luat punctul?”, a adăugat Alexandra Ciomag.

„Eu? Am luat punct. Ideea este ca fiecare să aducă un punct, nu să fim cizme”, a replicat Andrei Ciobanu.

Captură video: Voyo

„Și ce vrei să spui, că am fost cizmă? Da, la finalul ăsta am fost”, a zis Alexandra Ciomag.

„Nu ai fost la final, ci la culesul mingilor. Mereu greșești ceva la mingii. Lasă că ratezi, dar culege-le, ia-le”, a adăugat și Zanni.

„Eu nu am avut șanse. Tu ai avut 700 de șanse, că a ratat într-una (n.r. Ștefania Ștefan). S-a dus de două sau de trei ori după mingi”, a mai declarat Andrei Ciobanu.

Te-ar putea interesa și: Ana Pal, ieșire nervoasă la adresa Războinicilor, la Survivor All Stars: „Îmi țipați în urechi ca vitele. Taci, că ajungi în lac”

Conflictul dintre cei doi nu a încetat nici în camp

Captură video: Voyo

„Nu a fost vorba că m-a enervat ce a spus Andrei. Eram eu frustrată pe mine că nu am fost în stare să iau mingile alea și să le arunc”, a precizat Alexandra Ciomag.

„Frustrarea mea și a lui Andrei nu e de acum, ci e din joc în joc în care greșești la chestiile astea”, a spus Zanni.

„Nu știu dacă o faci voluntar sau involuntar, dar te-ai întors împotriva mea. Totul a început de când era Maria Lungu și am venit noi în echipa asta. Eu ți-am zis să o lași pe Maria Lungu și să te apropii de fetele de la Faimoși. Te-ai apropiat. Ideea este că acum, când eram la masă, Zanni și TJ Miles mă bombardau. A observat și Ana Pal. Ana Pal mi-a luat apărarea, deși noi eram dușmani. M-am mirat. S-a văzut clar de la masă că tu vrei să mă întorci împotriva lor sau să răsucești cuțitul în rană. Tu ai spus că se vede că eu nu o să mai fiu cu Faimoșii, ci cu Războinicii. Eu am simțit doar că tu vrei să intri în grațiile lor, arătându-le că ești o adevărată Faimoasă dând în mine. Așa am simțit eu, așa s-a văzut”, a declarat Andrei Ciobanu.

„Cu ce? Că am susținut echipa, cu ce? Cu ce ți se pare că te-am îngropat eu pe tine? Dacă aveam ceva personal cu tine, eu nu te-aș fi ajutat niciodată. De fapt eu, în general, nu am nimic cu nimeni personal”, a mai adăugat Alexandra Ciomag.

Te-ar putea interesa și: „Războiul soțiilor”, după conflictul aprins dintre Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu la Survivor All Stars: „I-o plătește cu aceeași monedă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel