Eliminare neașteptată la America Express: „Nu se aștepta nimeni și să iasă în modul ăsta”. Cine a plecat acasă

Data publicării:

Prima echipă de vedete a părăsit emisiunea America Express. 

Cursa pentru ultima șansă a venit cu o eliminare neașteptată pentru una dintre echipele de la America Express. Jean și Dinu, Ovidiu și Joaquin și Larisa și Diana au fost cei care au trebuit să dea tot ce au mai bun din ei, pentru a nu ajunge ultimii și pentru a continua Drumul Aurului, împreună cu toate celelalte vedete. În timp ce primele două echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă după clasamentul probei de imunitate, Larisa Iordache și Diana Bulimar au primit patru voturi din partea adversarilor săi, din cauza faptului că gimnastele erau considerate de toată lumea ca fiind cele mai puternice.

Se pare însă că norocul nu a mai fost de partea lor de această dată, iar oboseala și probele complicate și-au spus cuvântul, întrucât cele două campioane au fost cele care au părăsit competiția cu lacrimi în ochi. 

„Mă uit la tatuajul Larisei și văd ceea ce ne-au demonstrat în fiecare secundă până acum: că sunt neînfricare, înțelepte. Putem fi mândre de ele, așa cum este o țară întreaga”, a spus Irina Fodor, care a deschis cutia cu totemul roșu, potrivit a1.

Te poate interesa li: Larisa Iordache, DIETĂ. Cum se menține în formă, după ce s-a retras din gimnastică: „Acum este un pic mai lejer” / EXCLUSIV

 

Votul din partea colegilor a fost cel care le-a scos din emisiune

În timp ce Larisa Iordache a întâmpinat această eliminare resemnată, coechipiera ei nu a putut să nu semnaleze faptul că ceilalți colegi au fost cei care le-au trimis în cursa pentru ultima șansă și, implicit, acasă. 

„Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales să fim în această cursă, eu deja voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar.

„Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente, exact ca în competiții și cred că ne-a ajutat un pic să ne mai împrospătăm sufletul cu această experiență”, a adăugat și Larisa Iordache.

Pe aceeași temă: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Larisa Iordache / EXCLUSIV

 

Concurenții, șocați de această eliminare

Larisa Iordache și Diana Bulimar formau una dintre cele mai puternice echipe din cadrul concursului, fiind în topul clasamentului la extrem de multe probe. Tocmai din această cauză, concurenții, printre care și Puya, s-au arătat a fi extrem de uimiți de acest rezultat. 

„Erau tanc, nu se aștepta nimeni și să iasă în modul ăsta - un pic mișelește - adică votate de tovarășii lor”, a comentat și Puya.

Cătălin Bordea a fost cel care a încercat să o încurajeze pe Diana, care era vizibil afectată și care își dorea cu orice preț să continue această luptă plină de provocări. Comediantul spune că a învățat o adevărată lecție de la gimnastă, care este mult mai puternică față de ceea ce s-a văzut la ultima probă.

„Știi că m-ai învățat să am mai mult tupeu, nu? Înainte și dacă îmi repara țeava aiurea, o chemam pe nevastă-mea. Mi-ai dat o lecție la prima etapă”, i-a mărturisit Bordea Dianei.

Citește și: Larisa Iordache, devastată de durere la un an de la moartea mamei. Sportiva trece prin momente grele: ”Ești permanent vie...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel