Larisa Iordache, devastată de durere la un an de la moartea mamei. Sportiva trece prin momente grele: ”Ești permanent vie...”

Sursa foto: Larisa Iordache, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Larisa Iordache, instagram

Larisa Iordache trece prin momente grele, la un an de la moartea mamei sale.

Larisa Iordache trece prin clipe grele după ce mama ei s-a stins din viață din cauza unei boli grave. Mama Larisei suferea de cancer, iar  în ultima perioadă făcea tratament cu chimioterapie.

Gimnasta și mama ei erau foarte apropiate, iar cea care i-a dat viață era cel mai mare susținător al ei. A trecut un an de când cea care i-a dat viață a plecat dintre noi. Sportiva este îngenuncheată de durere și îi dure dorul mamei sale.

Larisa Iordache, devastată de durere la un an de la moartea mamei sale

”Acum un an m-am intalnit cu un sentiment dur, era un sentiment pe care nu-l mai simtisem pana in acel moment. Insa am inteles ca trebuie sa invat sa triesc cu asta!
In mintea si sufletul meu esti permanent vie si simt cum ma imbratisez zilnic cu caldura grijei tale pe care o ai de acolo de unde esti.Insa, asta nu ma retine nici macar o secunda ca in fiecare zi sa imi fi in gand cu un dor pe care nu cred ca o sa pot sa-l controlez vreodata.
Te iubesc mami! Si iti multumesc ca m-ai crescut cu toata puterea si pasiunea ta pe care ai avut-o pentru viata.”, a fost mesajul postat pe pagina de Instagram a Larisei Iordache.

Larisa Iordache, dezvăluiri cutremurătoare despre depresie

Tânăra povestește că la Tokyo a fost în depresie, a concurat cu dureri extraordinare, iar de ceva timp merge la pishoterapeut.

“După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie și cu ajutorul antrenorilor mei m-am ridicat ușor, ușor. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni, nu mai voiam să comunic, iar domnul Cristi m-a luat de umeri și mi-a zis “Campionul din tine nu vrea să renunțe” și atunci m-am trezit la realitate și am zis că nu vreau să renunț” - Larisa Iordache, gimnastă medaliată cu aur la 6 ediții ale Campionatelor Europene de Gimnastică.

Sportiva povestește că la Olimpiadă, din cauza stării în care era, ajunsese să nu mai știe să-și facă elementele!

„Aveam niște probleme destul de grave. Toate lucrurile se încurcau în capul meu, nu mai știam cum să fac anumite elemente și până în ziua competiției m-am chinuit să o iau în fiecare zi de la capăt. Am tras de mine până la extrem, până la durerea suportabilă pentru mine, am ajuns până la durerea în care mi se făcea pur și simplu rău”

A mers la psiholog

Cu o sinceritate dezarmantă, Lari recunoaște că a apelat la un specialist ca să poată să facă față la tot ce i se întâmplă!

„Fac terapie, pentru că trebuie să te descoperi pe tine, în primul rând, trebuie să te simți bine în pielea ta. Făcând terapie am învățat să mă accept pe mine, chiar și când nu sunt bine. Pentru că nu suportam acel lucru și intram într-o pasă foarte proastă a mea. Și mă duceam undeva foarte jos și nu mai puteam să mă ridic” a mai spus sportiva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 iun 2022, 09:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience