Eliminare neașteptată la America Express. Cine a plecat acasă: „A fost emoționant. O energie plăcută”

Data publicării:
America Express, captură video Antena 1
Descriere foto: America Express, captură video Antena 1

O nouă echipă a părăsit competiția America Express.

O nouă echipă a părăsit competiția America Express, în ediția de miercuri seara, 22 februarie. La cursa de ultima șansă au participat, ca de obicei, 3 echipe, iar de data aceasta, cei mai puțini norocoși au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. Din nefericire însă, probele grele, oboseala, dar și traseul dur i-au împiedicat pe Ovidiu și pe Joaquin să ajungă printre primii concurenți la Irina. Aceștia s-au clasat pe ultimul loc și, chiar dacă sperau ca totemul din cutie să fie unul verde și să poată continua competiția, din păcate pentru ei, acesta a fost roșu. În timp ce colegii lor s-au arătat extrem de afectați de această eliminate, ei doi concurenți au primit vestea cu zâmbetul pe buze și s-au arătat a fi recunoscători pentru întreaga experiență, care a fost una unică.

„Așa cum bănuiam, totemul nu era ceea ce trebuie, este roșu, și asta pune capăt unui drum extrem de lung  În viața mea, nu aș fi făcut această cursă, dar dacă e să o luăm de la capăt, tot așa vreau să facem. Cu același grup, cu aceiași oameni și să nu ieșim niciodată, a spus Ovidiu Buta. 

„Un drum foarte frumos, fără niciun regret', a completat și Joaquin Bonilla.

„A fost emoționant pentru că toți ne-am atașat de ei. Pleacă doi colegi faini, cu o energie plăcută.”, a spus și Cătălin Bordea.

Citește și: Cursă periculoasă la America Express, în jungla din Guatemala. Cătălin Scărlătescu: ”Mi-o luase inima razna rău!”

 Puya și Melinda, conflict la America Express

Competiția, care pune zilnic la încercare abilitățile psihice și fizice ale concurenților, i-a adus pe Puya și pe Melinda în fața unui conflict destul de mare. Totul a pornit de la faptul că soția artistului și-a dorit să stea în sutien la autostop, din cauza temperaturilor foarte ridicate. Cântărețul nu a fost deloc de acord cu această decizie, crezând, în primă fază, că Melinda glumește. 

„Așa dezbrăcată stai? Eu când ai spus că îți pui costum de baie mă gândeam că îți pui și ceva după aia, nu așa dezbrăcată. Ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. Pune-ți un tricou. Estetic, ca să zic așa, o dădea bine cum arătam noi acolo. Ce ar fi acum să stăm în chiloți la marginea străzii. Nu exagerez.”, a spus Puya la America Express.

Te-ar putea interesa și: Condiția pe care a pus-o Delia pentru a participa la America Express: „Vreau să merg, dar e foarte important...”

Melinda, nemulțumită de reacția soțului ei

Melinda a fost foarte deranjată de reacția neașteptată a artistului, pe care a considerat-o a fi exagerată. Mai mult, aceasta l-a acuzat pe Puya că trăiește cu concepțiile de pe timpurile trecute.

„Dacă aș fi pe plajă în costum de baie? Mor de cald. Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul. Zici că ești în 1900 toamna. Mor de cald. Era foarte, foarte cald și clima umedă tare. Nu știu ce s-a întâmplat. ”, a mărturisit Melinda, soția artistului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel