Eliminare neașteptată la America Express. Cine a părăsit competiția înainte de finala din Buenos Aires: „Am plâns, era normal să plâng”

Data actualizării: | Data publicării:

Doar două echipe au mai rămas pe Drumul Soarelui, la America Express. 

America Express își va afla câștigătorul pe data de 27 decembrie, când marea finală va fi organizată la Buenos Aires. Două echipe vor da ce au mai bun pe traseu pentru a cuceri marele premiu, dar și titlul mult râvnit. Până acolo însă, o echipă a trebuit să fie eliminată din concurs în ediția de pe 26 decembrie, iar ghinioniștii au fost cei care aveau în cufăr soarele roșu. Așadar, fiecare dintre cele trei echipe de vedete ajunse până în acest punct a avut câte o cutie, care fie îi putea trimite în marea finală, fie îi putea trimite acasă, în România. Astfel, se pare că de această dată, ghinionul a fost de partea Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu, al cărui soare din interior a fost roșu.

„Cred că este singurul sezon în care fiecare pereche are o cutie. Nu s-a mai întâmplat! De obicei era o echipă care avea două. Așa este în America Express! Poate ați văzut că de multe ori, poate frustrant, dar este vorba despre noroc! Sunteți obosiți, a fost o zi grea și văd că tremurați și de frig și de oboseală, de emoții și poate de adrenalină, de conștiința celor 50 de zile și de conștiința faptului că nu mai sunteți cine erați acum 50 de zile”, a spus Irina Fodor în cadrul emisiunii.

„Asta înseamnă că noi nu mergem mai departe! Mergem mai departe la copiii noștri acasă. Am plâns, era normal să plâng, doar că nu erau lacrimi de tristețe, erau lacrimi de fericire și atât. Tot ce am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros decât premiul final, sincer! Mult mai valoros pentru noi! Prin fața ochilor mei treceau momente din această aventură a noastră. Am trecut de multe fobii, acum pot să spun că nu mai am”, a spus și Giulia Anghelescu.

Citește și: Scandal uriaș la America Express. Alexia Eram și Laura Giurcanu și-au aruncat replici dure: „Eu nu sunt o răsfățată isterică”

Giulia Anghelescu, primul mesaj public după eliminare

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au dovedit a fi una dintre cele mai puternice echipe, care au ajuns de foarte multe ori pe primele locuri și au cucerit extrem de multe amulete. Cu toate acestea, cei doi nu au mai fost atât de norocoși înainte de marea finală, astfel încât au trebuit să părăsească competiția. Cu toate acestea, vedetele sunt recunoscătoare pentru experiența care le-a schimbat complet viața.

„Suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit… a fost experiența vieții noastre! Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul vostru, pentru toate comentariile și mesajele voastre! Ne-am dorit enorm să ne bucurăm de fiecare moment trăit în America Express și asta am făcut până în ultimul moment! Ne-am întors acasă mai bogați decât ne-am fi putut închipui vreodată. Am câștigat prieteni, experiențe și lecții de viață și pentru asta suntem recunoscători pentru totdeauna! Mulțumim mult”, a scris Giulia pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Romică Țociu, enervat la culme în America Express. Actorul nu se aștepta să fie trimis în cursa pentru ultima șansă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel