Elimină mirosurile urâte din baie cu apă de gură. Iată ce trebuie să faci

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Elimină mirosurile urâte din baie și nu îți va fi rușine să-ți inviți prietenii acasă.

Cauți sfaturi pentru a elimina mirosurile neplăcute din baie? Vrei ca în baia ta să miroasă frumos? Descoperă sfaturile și trucurile noastre pentru a scăpa nu doar de mirosurile neplăcute, ci și pentru a parfuma baia.

Cum să elimini mirosurile neplăcute și să împrospătezi baia cu apă de gură? Cum să folosești absorbanții naturali pentru a elimina mirosurile din baie? 

Mirosurile din baie sunt adesea neplăcute și persistente, având în vedere acest spațiu mic de multe ori fără fereastră. În consecință, eliminarea mirosurilor din baie este o sarcină obligatorie.

Apa de gură dezinfectează perfect nu doar cavitatea bucală, ci și diverse suprafețe. Așa că merită să ai două sticle de apă de gură în casă: una să o folosești pentru cavitatea bucală și una pentru curățarea vasului de toaletă.

Apa de gură curăță, împrospătează și ucide bacteriile, datorită alcoolului pe care îl conține și a unei game întregi de ingrediente de curățare. Deși apa de gură este un produs folosit pentru a împrospăta gura, iată că o poți folosi pentru a împrospăta toaleta. Pune puțină puțină apă de gură într-un vas, adaugă apă și toarnă lichidul în vasul de toaletă, având grijă să acoperi toate zonele.

Citește întreaga știre pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel