Elena Udrea a făcut senzație pe plaja din Mamaia. Blonda, cu formele la vedere într-un costum de baie minuscul /FOTO

Data publicării:
Elena Udrea, sursa facebook
Descriere foto: Elena Udrea, sursa facebook

Elena Udrea a fost în vacanță în Mamaia și a încins atmosfera într-un costum de baie care i-a pus formele în evidență. 

Elena Udrea, în vârstă de 47 de ani este o femeie fericită. Are un soț mai tânăr decât ea cu 13 ani și o fetiță minunată de aproape 3 ani. 


Elena Udrea s-a relaxat în vacanță alături de familie la mare, în Mamaia. Blonda a atras toate privirile când a apărut pe plajă într-un costumd e baie minuscul, de culoare verde neon, care i-a pus în evidență formele voluptoase, dar și bronzul perfect. 


Pozele realizate de fotoreporterii Click! au surprins cât de bine arată blondina chiar și după ce a născut. 

 

FOTO AICI!

 

Elena Udrea este însoțită mereu în vacanțe de mama ei, care are grijă de Eva Maria și pe care blondina are multă bază. 


Elena Udrea nu își cunoaște soacra: 


„Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.


Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș (n.red. fostul soț al Elenei Udrea) era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră”, a povestit Elena Udrea la '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

 

Citește și: Andreea Marin, vacanță alături de fiica și iubitul ei. Cât de bine se înțelege Violeta cu Adrian Brâncoveanu /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel