Andreea Marin, vacanță alături de fiica și iubitul ei. Cât de bine se înțelege Violeta cu Adrian Brâncoveanu /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin este mai îndrăgostită ca niciodată. Prezentatoarea TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin s-a relaxat într-o vacanță de vis în insula Capri, alături de iubitul Adrian și de fiica Violeta. Prezentatorea TV se poate considera o norocoasă. A vizitat țara de care este atât de îndrăgostită alături de cele mai speciale persoane din viața ei. 


Andreea Marin (46 de ani) și Adrian Brâncoveanu (35 de ani), fost consul al României în Libia se iubesc de mai bine de patru ani de zile. 

 

Este pentru prima oară când pleacă în această formulă într-o vacanță, dar potrivit imaginilor, cei trei s-au distrat de minune. 


Violeta a fost în vacanță și alături de tatăl ei, Ștefan Bănică, de soția acestuia, Lavinia Pârva, dar și alături de cei doi frați, Radu Ștefan și micuțul Alexandru. 


Andreea Marin, întâlnire de gradul zero cu Jennifer Lopez și Ben Affleck


Andreea Marin s-a întâlnit în vacanța ei din insula Capri cu Jennifer Lopez și Ben Affleck. Celebrul cuplu de la Hollywood  se aflau în vacanță, în aceeași locație aleasă de vedetele noastre.


Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au fost surprinși în imaginile suprinse de paparazzi, chiar în spatele lui Ben Affleck și a lui Jennifer Lopez. În imaginile care au circulat în spațiul public, se poate observa zâmbetul larg pe care Andreea Marin îl are pe față, semn că era încântată să fie atât de aproape de celebra artistă.

 

Citește și: Loredana Groza, schimbare RADICALĂ de look. Fanii au recunoscut-o cu greu: „Viața este despre schimbări” /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel