Elena Merișoreanu, înșelată cu o colegă. Cum a trecut peste infidelitatea soțului: „Nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră”

Captură video Youtube/ Catalin Maruta
Descriere foto: Captură video Youtube/ Catalin Maruta

Elena Merișoreanu a vorbit despre căsnicia ei și despre cum s-a transformat relația cu soțul, după ce acesta a călcat strâmb.

Elena Merișoreanu este căsătorită de peste 50 de ani. Artista spune că a avut și momente mai tensionate în cuplu, și chiar a fost și înșelată. Cu toate astea, cântăreața mărturisește că nu are ce să-i reproșeze soțului ei și că acesta s-a comportat exemplar cu ea. 

 

„Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viața nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră. Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici. Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea.

Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietatea voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă”, a povestit Elena Merișoreanu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Când poate fi iertată infidelitatea? Dr. Cristian Andrei explică: „Cuplul poate să învețe din adulter”

A fost înșelată cu prietena ei

Recent, artista a dezvpluit că a fost înșelată chiar cu buna ei prietenă. Deși nu a dezvăluit numele acesteia, Elena Merișoreanu spune că a rămas în relații bune cu colega sa și că acel incident nu i-a afectat căsnicia. 

 „Eu am rămas prietenă cu acea fostă colegă a mea și astăzi eu nu i-am reproșat soțului nimic pentru că nu am avut niciun motiv să îi reproșez pentru că el a fost un om perfect în căsnicie”, a mai adăugat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu: „Sunt mai multe divorțuri decât nașteri!”. Ce sfat a primit de la mama ei, în urmă cu 50 de ani

Cum a reacționat când a descoperit infidelitatea

Recent, Elena Merișoreanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia pe care o are cu soțul ei, de aproape 50 de ani. Chiar dacă au avut momente de cumpănă în relație, când au vrut să se despartă, interpreta de muzică populară spune că astăzi, l-ar alege tot pe el.

"Eu eram logodită când mi-am cunoscut soțul. Vorbeam cu unul Puiu, care era diplomat și era mai mare ca mine cu 20 de ani. Am avut cumpene când am vrut să mă despart de soțul meu, aveam doi copii. Dacă ar fi să mă mai nasc odată, l-aș alege tot pe el, că a fost un om de casă, și-a văzut de copii, chiar dacă a avut aventuri.", a dezvăluit Elena Merișoreanu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Elena Merișoreanu, diagnosticată greșit: "Mă gândeam că poate am cancer la stomac". Cântăreața a avut dureri îngrozitoare

Artista a dezvăluit chiar faptul că soțul ei a înșelat-o cu cea mai bună prietenă, o cunoscută artistă. În urma acestei întâmplări, aceasta spune că s-a răzbunat, la rândul ei.

"Eu am fost înșelată chiar cu colegele mele. Era o cântăreață cunoscută, frumoasă, nemăritată și noi eram prietene bune, ca două surori. M-am dus în bucătărie și am luat un cuțitaș și i-am zis: "Eu, care te-am considerat sora mea și prietena mea și tu ai trăit cu bărbatul meu? Știu tot". Eu văzusem modificări în casă, i-am zis că o tai, o bag în sac și o arunc pe gârlă. Ea nu mai știa ce să zică. La un moment dat s-a ridicat în picioare și a zis: "Știi ceva? Să zici mersi că am fost eu și nu a fost alta. Eu am avut grijă de el." Și am început să râd. Am luat-o, am pupat-o, ne-am împrietenit și nici în ziua de astăzi nu i-am spus soțului meu. El nu recunoaște, spune că e cel mai cinstit bărbat. M-am mai răzbunat și eu, dar nu știu dacă știe. Eu sunt prea deșteaptă ca să afle cineva ceva.", a mărturisit ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 06 iun 2022, 07:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience