Elena Merișoreanu, reacție surprinzătoare. Ce crede artista despre pensia de merit a Mirabelei Dauer: „A fost și rămâne o mare cântăreață de muzică ușoară de excepție”

Data publicării:
Elena Merișoreanu, Mirabela Dauer, Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, Mirabela Dauer, Colaj Foto Facebook

Elena Merișoreanu a criticat-o pe Maria Dragomiroiu că s-ar fi plâns că are pensie mică. Pe de altă parte, artista a avut o reacție surprinzătoare când a aflat că Mirabela Dauer primește pensie de merit. 

Elena Merișoreanu se afșă în plin scandal cu Maria Dragomiroiu. Mărul discordiei ar fi o declarație a Mariei Dragomiroiu în care s-ar fi plâns că are o pensie mică. Elena Merișoreanu a taxat-o imediat, iar ce a urmat, puteți citi AICI.

Elena Merișoreanu, replică acidă după ce Maria Dragomiroiu a insultat-o: „Să nu se mai vaite că nu are bani”

 

“Are atâta avere și o mai și arată! Să se uite pe Facebook să vadă ce scrie lumea, vai, vai, vai! Sunt oameni care trăiesc cu pensie de handicap sau cu 800 de lei pe lună, așa că să nu ne plângem”, a declarat recent Elena Merișoreanu pentru FANATIK.

Pe de altă parte, interpreta de muzică populară nu are aceeași părere și despre Mirabela Dauer, care recent a dezvăluit că primește o pensie de merit care a ajutat-o enorm în lupta cu boala. 

Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul.

Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!”, a spus Mirabela Dauer, zilele trecute, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Elena Merișoreanu are numai cuvinte de laudă la adresa Mirabelei Dauer și spune că merită acel ajutor financiar din plin. 

Ea, săraca, este singură, îi dau dreptate pentru că are o pensie mică. A fost și rămâne o mare cântăreață de muzică ușoară de excepție. Este o fată corectă, o colegă extraordinară. Bravo ei, că are pensie de merit! Ce frumos! Mirabela este un om corect și drept, nu exagerează cu nimic”, a declarat Elena Merișoreanu pentru FANATIK.RO.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel