„Eram plin de sânge pe cămașă.” Mircea Badea, dezvăluiri șocante. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul, în timpul unui examen

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube
Descriere foto: Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube

Mircea Badea a dezvăluit cum a ajuns să fie plin de sânge, în timpul unui examen. 

Mircea Badea este cunoscut pentru stilul său umoristic, dar și pentru faptul că spune întotdeauna lucrurilor pe nume. De-a lungul timpului, prezentatorul TV a dezbătut tot felul de subiecte, în cadrul emisiunii pe care o moderează. De data aceasta, vedeta a făcut o dezvăluire șocantă, din timpul adolescenței.

Ce s-a întâmplat cu prezentatorul, în timpul unui examen

Mircea Badea a povestit cum și-a creat singur răni pentru a scăpa de un examen la care nu învățase. Acesta a fost student la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București. Într-una dintre sesiuni, prezentatorul a intrat în sala de examen, deși nu se pregătise deloc.  Pentru a scăpa de o eventuală restanță, Mircea Badea s-a gândit la o soluție, astfel că, a așteptat ca profesorul să nu fie atent și a început să se lovească singur până și-a dat sângele.

,,Mă și vedeam singurul cu restanță. L-am pândit și, la un moment dat, s-a întors cu spatele. Atunci mi-am dat un pumn în nas. Nu curgea sânge, deși mă durea. M-am enervat triplu. L-am mai pândit o dată pe domnul profesor și mi-am mai dat un pumn în nas. Nu că îmi spărsesem nasul… ci explodase. Era sânge peste tot”, a declarat prezentatorul TV, potrivit antena3.

Cum a reacționat profesorul când l-a văzut plin de sânge

Mircea Badea a povestit că profesorul său a rămas șocant când l-a văzut plin de sânge și l-a trimis imediat la doctor, punându-l absent. Imediat cum a scăpat de examen, prezentatorul nu s-a dus la medic, ci la baie, unde s-a spălat pe față, după care a mers la film. 

,,Când s-a întors profesorul, a țipat. Era șocat. I-am zis că nu știu ce s-a întâmplat, i-am spus că probabil am pățit așa de la stres. Eu arătam ca Dracula după cină la Castelul Bran. M-a trimis imediat la doctor. I-am zis «Nuuu, trebuie să dau examenul!» El mi-a spus «Du-te! Du-te! Te trec absent». După ce m-am asigurat că m-a trecut absent, m-am dus la baie să mă spăl pe față. Mi-am pus nasul la loc, apoi m-am dus la filmul „Legendele toamnei” de la Cinema Patria. Eram plin de sânge pe cămașă, dar absolut liniștit și fericit. Până la urmă, m-a trecut absent”, a mai adăugat acesta.

Mircea Badea, trucul bizar cu care ține hoții la distanță

Mircea Badea a povestit, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, că pune coji de ouă sub preșul de la intrare. Mai exact, în momentul în care vede faptul că respectivele coji au fost strivite, este clar că un hoț a vrut să-i fure lucrurile din casă. Prezentatorul TV este convins că acest truc dă roade, motiv pentru care a decis să împărtășească acest lucru cu fanii săi. 

„Atenție! Trucul meu. Când pleci de acasă, pui sub preșul de la intrare sau poți să pui un preș „la interior” cum ar spune Cîțu. Deci cum deschizi ușa să fie un preș. Zic că mai bine la interior decât la exterior. Sub preș cu mare grijă când pleci de acasă pui niște coji de ouă, ai lăsat ușor, ai închis frumos ușa.

Când ai venit acasă şi ai dat la o parte, dacă alea sunt praf, e clar că a intrat cineva în casă. Tare sau ce? Folia cu bule se aude. Ce o să facă ăla, o să pună cojile de ouă la loc? Tare sau ce? E mind blowing”, a spus Mircea Badea la emisiunea pe care o prezintă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel