Elena Merișoreanu, noi detalii despre starea sa de sănătate, la trei săptămâni de la operația la genunchi: ”Medicul mi-a pus proteză. Nu mai puteam să mai stau în picioare...”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit care este starea sa de sănătate, la trei săptămâni de la operația la genunchi. 

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Îndrăgita artistă a trecut prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Mai exact, vedeta avea mari dureri la nivelul piciorului și a ajuns pe masa de operație. 

Cum se simte Elena Merișoreanu, la trei săptămâni după operația la genunchi

Îndrăgita interpretă de muzică populară a recunoscut că se recuperează, iar la sfârșitul săptămânii va tebui să meargă la medic ca să i se scoată copcile. 

'Am făcut, azi, trei săptămâni de când m-am operat. Aștept. Cred că pe la sfârșitul acestei săptămâni merg să îmi scoată copcile. Mă mai doare, dar nu ca înainte. Asta este. Medicul mi-a pus proteză la genunchi. Aveam niște dureri și mai mergeam și șchioapă. Nu mai puteam să mai stau în picioare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! E foarte bine, că, după ce te recuperezi, nu te mai doare. Am mai fost operată la piciorul stâng. De doi ani și jumătate am proteză, dar nici nu simt că o am. Nu am pic de durere. Este nemaipomenit! E foarte bine', a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu a recunoscut că nu a fost o intervenție grea, dar recuperarea este mai dificilă. Cu toate astea, artista așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe scenă. 

'Sunt bine, abia aștept activitatea. Operația în sine nu este grea. Nici nu mi-a făcut anestezie generală. Dar vreau să spun că, fiind proteză și aia e cimentată, trebuie recuperare. Recuperarea e mai grea. A doua zi pe seară, te pune să mergi cu cadrul. Nu te lași de tot în picior, dar de deplasat trebuie să te deplasezi, în fiecare zi, destul de mult. Dar să nu mă las pe picior. Asta este! Dacă eram mai slabă, dura mai puțin recuperarea', a declarat, pentru viva.ro, cântăreața de muzică populară.

Elena Merișoreanu l-a trimis și pe Constantin Enceanu la doctorul la care a mers ea

'Uite, Enceanu deja umblă cu cârja! Eu nu pot să umblu cu cârja. S-a operat pentru același lucru, la același profesor. Eu l-am dus. Și îmi tot mulțumește, îmi spune că se simte bine: 'Sunt fericit, nu mă mai doare. Sun fericit de nu mai pot'. Păi cred și eu, pentru că durerea de picioare este cea mai cumplită. Eu de la 16 ani numai pe tocuri am stat. Umblam și ziua, și noaptea numai pe tocuri. Acum m-am liniștit', a mai declarat artista.

'În concluzie, o perioadă trebuie să merg cu acest cadru, dar să nu mă las pe piciorul operat cu toată greutatea. Nu o să mor. Trece timpul repede. Fiind iarnă, activitățile sunt mai puține. Și nici nu mă mai interesează. A fost Revelionul artiștilor, în rest e mai slabă activitatea în perioada aceasta', a mai spus Elena Merișoreanu pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: „Anumite răni nu se șterg niciodată” Fuego, distrus de moartea tatălui său. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu câțiva ani

Ce pensie are Monica Tatoiu. Mulți pensionari doar îndrăznesc să viseze la această sumă: „Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”

Gabriela Cristea, traumatizată de căsnicia cu Marcel Toader: „M-a agresat fizic. Am în continuare niște frustrări și niște angoase”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel