Elena Merișoreanu: „Sunt mai multe divorțuri decât nașteri!”. Ce sfat a primit de la mama ei, în urmă cu 50 de ani

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Elena Merișoreanu îndeamnă femeile să fie cumpătate și să nu își neglijeze căsnicia. 

Elena Merișoreanu a știut mereu cum să își țină familia aproape, în ciuda faptului că este artistă și că a avut perioade lungi în care a fost plecată în turnee. Artista este căsătorită de aproape 50 de ani, are două fiice și patru nepoți. Pe doi dintre nepoți, pe Richard, în vârstă de 28 de ani și pe Beatrice, în vârstă de 26 de ani, i-a crescut chiar ea, fiica ei fiind plecată în America. 


Cântăreața spune că a trecut prin multe de-a lungul căsniciei și, ca o concluzie a experienței sale, cumpătarea este cea mai eficientă. 


„Aproape 50 de ani de căsnicie, ce să mai. Am nepot de 28 de ani, de 26 de ani, de 11 ani, de 9 ani. Totul în viață se mai trece cu vederea. Când ieși de la cununie îți presară numai petale de trandafiri, însă mai sunt și spini, iar dacă nu știi să îi ocolești, te înțepi rău. Într-o căsnicie trebuie să fii tolerant, mai ales atunci când apar și copiii. Există greutăți și probleme. Eu mereu mă întâlnesc cu fete tinere și le spun: „Sunt mai multe divorțuri decât nașteri!”. Prea repede se plictisesc și renunță la căsnicie.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru EGO. 

Sfatul pe care l-a primit de la mama ei

„Într-o căsnicie trebuie să fii foarte cumpătat. Mama mea, femeie simplă de la țară, cu 4 clase, a venit în București când m-am măritat, țin minte că am făcut cununia în sectorul 1. A venit cu o cutie mare, ca să îmi facă un cadou, iar eu am pus-o într-o altă parte. Mi-a spus: „Te rog să o deschizi acum!”. Când am deschis cutia, se afla acolo o trăsură cu 4 cai și o prințesă care ținea hățurile. Mi-a zis: „Așa este căsnicia, dacă nu știi să ții hățurile se duce în derivă și se destramă foarte repede!”. Trebuie să asculți uneori și de cei bătrâni.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Vedeta subliniază că nu este de acord cu violența sau cu acceptarea unor lucruri grave, doar de dragul de a rămâne într-o căsnicie, însă este de părere că sunt unele neplăceri care pot fi trecute cu vederea. Ea sfătuiește femeile să nu își neglijeze soții după ce vine copilul în viața lor.


„Nu sunt de acord cu bătaia sau cu ideea de a tolera lucruri care nu sunt decente într-o familie. Totuși, anumite chestiuni pot să fie trecute cu vederea. Eu le spun celor tinere, care au și copii: „Fetelor, vă găsiți dragoste pentru voi, dar copiii? Dacă tatăl lor nu este aproape de micuți, credeți că un om străin o să fie mai bun?”. De multe ori îmi zic că am avut dreptate. Bărbatul nu este proprietatea nimănui, iar femeia nu este proprietatea bărbatului.”, a mai spus ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel