Elena Merișoreanu nu visa să devină străbunică: „Nici nu mi-am imaginat. Ea era un copil răsfățat”. Când va avea loc botezul / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video Youtube, La Măruță
EXCLUSIV
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video Youtube, La Măruță

Elena Merișoreanu ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre noul membru care a apărut în familia sa.

Elena Merișoreanu a devenit de curând străbunică, astfel încât vedeta trăiește la maximum această perioadă, în care nu se bucură de satisfacții doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Chiar dacă nu spera că-și va ține prea curând în brațe strănepotul, cântăreața de muzică populară a avut surpriza să afle că familia ei devine mai numeroasă, atunci când nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit cum a primit această veste și cât de împlinită este în prezent.

„Foarte bine sunt. Mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să ajung și în perioada asta în care îți spun că nu credeam că voi ajunge. Când am avut fetițele mici, ziceam „Doamne, ajută-mă să le văd la școală, la facultate, să le văd măritate.” Acum am patru nepoți și sunt și străbunică, așa că-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, nu mai am cuvinte de mulțumire, pentru că mi-a dat prea multe și nu mai vreau să-i cer absolut nimic, nici sănătate nu-i mai cer, cred că mi-a dat și sănătate prea multă și n-am știut să o prețuiesc la timpul potrivit.”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Elena Merișoreanu EXCLUSIV

„Nici nu mi-am imaginat să o văd mamă”

Vestea că nepoata ei va deveni mamă a surprins-o cu atât mai mult pe Elena Merișoarenu, care nu o vedea niciodată pe femeie în acest rol. Cu toate acestea, vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa nepoatei, care a dat dovadă încă din prima zi de o grijă foarte mare pentru puiul ei. De asemenea, celebra interpretă de muzică populară a fost foarte uimită și de modul în care cel mic a evoluat, deși are doar o lună de viață. 

„Da (n.r. i-a dat câteva sfaturi nepoatei sale), dar să știi că nici nu mi-am imaginat să o văd așa. Era un copil răsfățat, nu am crezut niciodată că ea va putea să fie atât de grijulie cu copilul. Și el este un scump, e frumos tare, a făcut acum o lună. Zici că sunt copii atomici acum. Îl pune pe burtă, să îi facă masaj, după baie și el deja ridică capul și gângurește. Nu știu, nu pot să cred așa ceva. Am avut și eu copii, dar ăștia îi lasă desfășați, stau super relaxați, eu le spun copii atomici. Ei nu văd o vreme perfect, dar vreau să-ți spun că atunci când aude vocea mamei lui, întoarce capul imediat spre locul din care vine sunetul ei. S-au schimbat mult timpurile, nici nu știu ce să mai zic.”, ne-a mai spus celebra interpretă de muzică populară.

VEZI și: Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile de înfrumusețare. ”Apelez la estetician. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă” EXCLUSIV

Când are loc botezul

Cât despre botez, Elena Merișoreanu ne-a spus faptul că evenimentul nu va avea loc vara aceasta. Membrii familiei așteaptă ca micuțul să treacă de vârsta de 3 luni, dar își doresc și ca temperaturile de afară să fie ceva mai moderate, față de cum sunt în prezent.

„Mai avem un pic până la botez. Îl facem după trei luni, să țină capul bine sus și să mai vină un pic de răcoare, nu vezi ce cald este?”, a conchis aceasta.

Citește și: Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel