Elena Merișoreanu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, din urmă cu șapte ani: „Eu nu am avut frică de absolut nimic, nici când m-au băgat în lada cu șerpi”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Elena Merișoreanu a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în urmă cu 7 ani. Iată ce sfaturi are acum pentru concurenții de anul acesta.

Elena Merișoreanu este una dintre vedetele care au avut curajul de a spune da unor provocări extrem de dificile. În urmă cu 7 ani, artista de muzică populară și-a ieșit din zona de confort și a înfruntat probe inedite, care ar scoate din zona de confort pe oricine. 


În cursa pentru titlul de „Rege” sau „Regina" junglei, de anul acesta, au intrat 12 celebrități din România și anume: Alex Bogdan, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Răzvan Botezatu, Cornel Palade, Mara Bănică, Lidia Buble, Tania Popa, RuxiI, Anisia Gafton și Bia Khalifa


Elena Merișoreanu are și câteva sfaturi pentru concurenți: să își controleze bine emoțiile și să lase fricile. 


„Să nu cumva să spună că nu pot să facă. Totul vine de la creier. Trebuie să gândești pozitiv și să zici: „Trebuie să fac!'. Eu nu am avut frică de absolut nimic, nici când m-au băgat în lada cu șerpi.

Nu am avut niciun fel de ezitare, tot ce a fost la sol am putut să fac.

Le-am zis că nu pot să alerg și nu știu să înot. Îi sfătuiesc să nu se dea bătuți, să facă orice le dau. Curajul ți-l faci singur, nu ți-l dă nimeni”, a declarat Elena Merișoreanu pentru ego.ro.

 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Elena Merișoreanu

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Elena Merișoreanu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Elena Merișoreanu: Cel mai mare vis al meu de când mă știu a fost să cânt. Mi-a plăcut să cânt de mică, am urcat pe scenă la 3, 4 ani, deși pe vremea aceea nu aveam lumină electrică, dar la cămin la noi se întâlnea lumea în zi de sărbătoare. Deci visul meu din copilărie a fost să slujesc cântecul popular.

 

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Elena Merișoreanu: Câte am făcut... dar vă spun una pentru care chiar am luat bătaie. Aveam un păr foarte lung, iar părinții mei erau plecați la fân, era vară, iar mie îmi era cald, era părul încâlcit, m-am uitat în oglindă și m-am gândit să-mi tai părul și am început să-l tund cu foarfeca. După, am băgat părul într-o ladă cu ceapă, am pus un batic în cap și m-am dus pe deal, la părinții mei. Când m-a văzut, mama m-a întrebat de ce stau u baticul în cap pe căldura asta. I-am spus că mă doare capul, eu încercasem să-mi pun părul înapoi, dar nu se mai putea. Când mi-a luat mama baticul din cap era să leșine. Am luat bătaie atunci.

 

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Elena Merișoreanu: Trecutul nu are viitor, iar vârsta e doar o cifră. Dacă ar fi să mă întorc în timp, m-aș întoarce acasă, să stau cu părinții mei, să fie în viață. Eu am plecat foarte de mică acasă, la 16 ani, și nu m-am bucurat întru totul de părinții mei.

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Elena Merișoreanu: Este de Dumnezeu, de nimeni altcineva.

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Elena Merișoreanu: Aș pune toate cântecele tradiționale în această coloană sonoră. 

 


SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Elena Merișoreanu: Când am venit la Ansamblu aveam părul foarte mare, iar fetele de la balet îmi spuneau că sunt țărancă, să-mi tai părul. În final, l-am tăiat și după îmi puneam cozi, ca o meșă. Și eram în Maroc, la Casablanca, un spectacol de mare gală. Eu pe scenă, punându-mi coada și fiind spălată pe cap, în timp ce cântam, mi-a căzut coada pe scenă. M-am uitat puțin, a venit Maestrul Ionel Hudișteanu și mi-a zis să stau liniștită. Atunci, prezentatorul a venit și a spus publicului că am cântat cu cântec care trece de la momentul de fată, la cel de măritată, și atunci fetele își taie părul, când se mărită. Atât de tare a aplaudat lumea, ei nu înțelegeau. A fost un moment  în care am simțit că paralizez pe scenă.

Citește continuarea aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel