Elena Ionescu, victima kilogramelor în plus: "Mi se face poftă numai dacă mă gândesc". Cum se menține artista în formă

Data actualizării: | Data publicării:

Elena Ionescu a vorbit despre perioada în care kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap.

Elena Ionescu a dezvăluit faptul că a avut o perioadă destul de complicată, când kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap. Asta se întâmpla când vedeta abia ajunsese în București, iar mâncarea de tip fast-food era la îndemâna ei oricând. Artista nu s-a putut abține din mâncat și din cauza faptului că în orașul său natal, aceasta nu a avut la dispoziție aceste alimente atât de periculoase. În acest fel, chiar dacă practica destul de des mersul la sală, Elena Ionescu spune că se îngrășa din ce în ce mai mult. Acum însă, vedeta mărturisește că a învățat să mănânce sănătos, deși îi este foarte greu să se abțină din a mânca anumite lucruri, pentru că este o adevărată gurmandă.

''Când am venit în București descoperisem fast-food-ul neavând în provincie și nu înțelegeam de ce mă umflasem foarte tare. Mergem la sală și rezultatele erau dezastruoase. Eu nu știam ce înseamnă să gestionezi mișcare cu alimentația și mâncam fast-food, și mă îngrășam. Aveam 63 de kilograme și 1.65 m pe care îi am.

Acum am 56 de kilograme. Nu mă abțin de aceea fac sport, din păcate, mie mi se face poftă numai dacă mă gândesc. Mie îmi plac mult dulciurile.'', a declarat Elena Ionescu, în exclusivitate la Antena Stars, potrivit spynews.

Elena Ionescu nu-și dorește să devină mamă pentru a doua oară

Vedeta se poate mândri cu un băiețel exemplar, la adresa căruia are doar cuvinte de laudă. Cu toate acestea, oamenii o întreabă des pe aceasta când vine momentul pentru a-i face un frățior lui Răzvan. Elena Ionescu se arată a fi destul de radicală în această privință, spunând faptul că un copil îi este suficient.

„Mă întreabă foarte mulți dacă mai fac copii și le spun de fiecare dată că NU. E bine așa. Ne limităm la ce putem duce. Suntem bine, nu ne plângem că nu avem de ce. Este o bucurie pentru mine. Copilul ăsta mie mi-a schimbat viața, mi-a schimbat percepția, m-a făcut mai puternică, m-am autodepășit din multe puncte de vedere datorită lui”, a mărturisit Elena Ionescu, pentru ego.ro.

Vedeta este extrem de mândră de băiatul ei

Elena Ionescu are doar cuvinte de laudă la adresa copilului ei, pe care îl poartă la toate evenimentele, atunci când nu are cu cine să îl lase acasă. Totuși, în același timp, aceasta trebuie să se ocupe și de pasiunile lui Răzvan.

„Suntem un pic obosiți dar rezistăm. Nu m-am plictist, sunt transpirată toată, dar asta este frumusețea. Așa te menții în formă, alergând cu copilul. El e foarte cuminte. Stând săracul numai cu mine, el s-a adaptat din mers. A vrut, n-a vrut, a mers cu mine peste tot și atunci cumva a trebuit să fie cuminte. Ne mai împiedică cumva această oboseală cronică. Noi dormim la prânz de obicei, dar astăzi am fost la acest eveniment și am sărit peste somn, dormim la noapte”, a declarat Elena Ionescu pentru sursa citată.

Elena Ionescu și-a făcut implant mamar: Am fost întotdauna adepta naturaleței, dar uneori este necesar

Maria Dragomiroiu, superstițiile peste care nu trece niciodată, când vine vorba de părul ei: Am această plăcere. E vorba de iubire!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel