Elena Cârstea, în doliu. Vedeta este dărâmată de durere: “A făcut un cancer galopant și s-a stins”

Data publicării:
Elena Cârstea, sursa facebook
Descriere foto: Elena Cârstea, sursa facebook

Elena Cârstea este distrusă de durere, după ce a pierdut o ființă dragă. 

Elena Cârstea este urmărită de probleme. După ce a suferit un AVC, acum vedeta este în doliu.  Chiar în perioada Sărbătorilor Pascale, artista a pierdut o ființă dragă. Este vorba de cățelușa sa.  Patrupedul avea doar cinci ani și se pare că a fost diagnosticat cu cancer galopant. Deși era destul de tânără, aceasta nu a avut șanse de supraviețuire.

Elena Cârstea, în doliu

Vedeta recunoaște că este dărâmată de durere și recunoaște că nu se aștept ca prietenul patruped să se stingă din viață. Pentru a trece peste pierderea suferită, Elena Cârstea a achiziționat un alt patruped, care de altfel provine dintr-o familie de campioni. 

”Sunt dărâmată. Mi-a murit cățelușa, avea doar cinci ani, era tânără. Îmi lipsește enorm. A făcut un cancer galopant și s-a stins. Nu ne așteptam. Am luat alta, la fel, aceeași rasă, de la prietenii noștri din România. Pe Roxy am dus-o la școala de dresaj. Provine dintr-o echipă de campioni. Pentru mine, câinii sunt ca și copiii mei. Îl mai am și pe Cooper, are șapte ani. Mă plictisesc dacă nu fac ceva. Eu sunt și cu pisicile mele. Am patru persane, printre care doi puiuți, asta e terapia mea cea mai bună”, a declarat Elena Cârstea pentru cancan.ro.

Elena Cârstea, noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce a suferit un atac cerebral, urmat de mai multe pneumonii

Elena Cârstea a fost la un pas de moarte, cu puțin timp înainte de a împlini 61 de ani, după ce a suferit un AVC,  urmat de mai multe pneumonii. Din fericire, artista și-a revenit, după ce a petrecut mai bine de două săptămâni în spital. Îndrăgita artistă a mărturisit că se simte mai bine, continuă tratamentul recomandat de către medici și face multă mișcare. Totodată, Elena Cârstea a precizat faptul că s-a lăsat de fumat și încearcă să aibă o alimentație ușoară. 

„Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet. La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede. Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort. Mănânc foarte ușor, mai mult salate…Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia, am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira', a dezvăluit Elena Cârstea pentru cancan.ro.

Elena Cârstea: „Dacă eram în România, acum nu mai existam”

Elena Cârstea, care s-a mutat de ani buni în America, susține că, dacă era în România, nu ar fi avut prea multe șanse de supraviețuire. Artista a povestit că merge în baston și face în continuarea terapie.

„Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam. Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii… Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe. AVC-ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge. Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez… Toată toata luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin', a adăugat Elena Cârstea pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel