Elena Băsescu, apariție extravagantă la munte. Vedeta a purtat o pereche de cizme în valoare de 2.000 de euro /FOTO

Data publicării:
Elena Băsescu, foto Instagram
Descriere foto: Elena Băsescu, foto Instagram

Elena Băsescu a mers în vacanță la munte alături de cei trei copii ai ei. Ce ținute de lux a afișat bruneta?

Elena Băsescu a atra toate privirile în vacanța de la munte. Aceasta a plecat în concediu alături de cei trei copii ai ei, dar nu a lăsat deoparte pasiunea ei pentru lucrurile de lux. Aceasta s-a afișat cu o pereche de cizme Chanel în valoare de 2.000 de euro. Fiica lui Traian Băsescu s-a distrat de minune în vacanță, unde a apărut în cele mai extravagante ținute. 


Aceasta a purtat o pereche de cizme Chanel din blană artificială din colecția 2010, care la momentul respectiv costau în jur de 2.000 de euro, potrivit Click.ro. Aceasta le-a asortat cu o pereche de pantaloni negri, o geacă bej și o geantă neagră.


Elena Băsescu nu s-a lăsat mai prejos nici când a urcat pe schiuri. Aceasta a purtat o geacă animal print  care a atras toate privirile. 

 


Elena Băsescu a fost mereu pasionată de modă și a ținut să aibă haine din colecțiile de lux are caselor de modă. 


Elena Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu timp de patru ani. Drumurile lor s-au separat în anul 2016, când au decis să divorțeze. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță Sofia (8 ani și 3 luni) și un băiețel, Traian Junior (6 ani și 11 luni). Elena Băsescu mai are o fiică, pe nume Anastasia (3 ani și jumătate) din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și-a găsit alinarea în brațele unei alte femei, Sheila Giafer, cu care are încă o fetiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel