Oana Lis a dezvăluit ce face în fiecare zi pentru Viorel Lis. Nimeni nu se aștepta la asta/ FOTO

Data publicării:
oana_lis_factură_gaze_instagram
Descriere foto: oana_lis_factură_gaze_instagram

Oana Lis a recunocut ce face zi de zi pentru Viorel Lis. Vedeta le-a dat peste nas răutăcioșilor. 

Oana Lis a închis gura tuturor și a demonstrat de-a lungul timpului că este alături de soțul ei atunci când acesta are cea mai mare nevoie de ea. Cei doi au depășit împreună multe momente dificile și au reușit să se susțină reciproc. De-a lungul timpului, relația celor doi a fost extrem de controversată, iar gurile rele nu s-au oprit să îi judece pe cei doi.  Cu toate astea, vedeta le-a demonstrat tuturor că, deși a fost o diferență de vârstă destul de mare între ea și Viorel Lis, dragostea dintre ei a existat și a fost mai presus decât orice. 

 

În ultima perioadă, Viorel Lis  se confruntă cu probleme specifice vârstei, motiv pentru care Oana a ajuns să fie nu doar soția lui, ci și ajutorul în a se îngriji și supraviețui. Blondina le-a mărturisit fanilor că îl îngrijește în fiecare zi pe soțul ei, îi spală picioarele și are grijă să folosescă cele mai bune produse pentru a-l feri de ate probleme.  

 „Facebook versus Realitate!!! Lumea de pe Fb- chiar oameni care nu m-au văzut niciodată în viața lor!

„Aia a lu Lis e o nenorocita care sta cu un moș, altceva nu a stiut sa faca, sta numai prin restaurante si nu are grija de el si abia așteaptă să moară…” …O AUD DE 20 ani…(pe stilul…Ea nu merită nimic, noi meritam ca noi suntem perfecți pe Fb cel putin… restul nu conteaza ca nu știe lumea daca nu postam…și putem să o judecăm…) Versus Realitate…Ii spăl ca o gheisa zilnic cu mare grija picioarele lui Vio pentru ca e diabetic si ma îngrijorez la orice zgarietura de-a lui…Și îi iau ptr picioarele lui creme mai scumpe decât pentru fata mea, jur!!! Hai sa judecăm mai puțin si sa ajutăm mai mult!”, este mesajul din mediul online al Oanei.

 

Oana Lis și-a redeschis cabinetul ei de psiholog

 

 

Oana Lis a trecut prin clipe grele în ultima vreme din cauza stării de sănătate a soțului ei. Viorel Lis are mari probleme de sănătate, iar pandemia de coronavirus i-a accentuat acestuia starea de rău. Oana Lis a fost alături de soțul ei la fiecare pas și nu l-a lăsat niciodată singur. Vedeta și-a deschis recent propriul ei cabinet de consiliere psihologică deoarece își dorea mult să aibă propriul ei venit și să poată să își construiască o carieră.

Din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel, Oana a decis să își suspende activitatea profesională pentru a putea fi alături de soțul ei. 


„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine. Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

 

Acum, soția lui Viorel Lis a luat decizia de a redeschide cadinetul ei de psiholog. Vedeta și-a anunțat urmăritorii pe rețelele de socializare că este pregătită să ajute din nou oamenii care au nevoie de consiliere psihologică. 

 

“Bună ziua! Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog in sectorul 1. Cine doreste detalii pentru o programare, ma poate suna. 

Putem lucra pe teme pe care eu mi-le-am lucrat si vindecat la mine si din acest loc pot contine si pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, găsirea motivației in viața, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare si acceptare.

P.S. Rog l*@%&!! online sa se abțină la a suna ca să se bage in seamă. Poate nu ati aflat, dar va zic eu, ca o femeie puternică niciodată nu va fi atras de un l*@%&!!u online care o sună ca să-i audă vocea!!! Deci, cum spuneam, va astept cu drag sa ne cunoastem live si in acelasi timp, le mulțumesc pentru incredere celor care deja lucrează cu mine si sa-i felicit pentru dorinta de evoluție personală . Numai bine tuturor.”, este mesajul postat de Oana Lis.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel