Fiica lui Ion Dichiseanu, gest emoționant pentru regretatul artist: „Îi spală mereu mormântul. Spală marmura cu clor”

Data publicării:
Ion Dichiseanu și fiica lui, sursa facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și fiica lui, sursa facebook

Ioana Dichiseanu nu își revine după pierderea tatălui său. Tânăra are o grijă deosebită de mormântul regretatului artist.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Marele actor și-a petrecut ultimele luni din viață pe patul de spital, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. 

La opt luni de la pierderea marelui artist, Simona Florescu, fosta soție a regretatului actor, femeia pe care acesta a iubit-o până în ultima clipă, spune că durerea este uriașă. Fiica ei, Ioana, nu își revine din tristețe și dor. Aceasta își visează părintele și chiar îi simte prezența. 

„A fost greu! Sărbătorile coincid cu spitalizarea lui Dichi şi nu a fost deloc uşor. El este lângă noi încă. Înainte nu credeam că se poate aşa ceva! Ioana se conecta cu tatăl ei când el era în viaţă, era în comă indusă. El îi zicea în vis şi îi spunea că îl doare ceva, că se întâmplă ceva. Medicii îi confirmau a doua zi aceste lucruri. Am rămas blocate amândouă, îţi dai seama!

Eu l-am visat mai puţin decât Ioana. Ea îl visează aproape în fiecare seară, e o legătură de sânge, dar şi una spirituală. Ioana suferă foarte mult că nu mai e! Iar Dichi a divinizat-o pe Ioana, şi-a dorit-o foarte mult”, a spus Simona Florescu, în cadrul emisiunii Teo Show de pe Kanal D, potrivit Playtech.ro.


De asemenea, Simona Florescu a dezvăluit că Ioana se îngrijește de mormântul lui Ion Dichiseanu, îl spală cu clor și îi duce flori. 

„E o perioadă foarte urâtă pentru ea, merge mereu la cimitir. Îi spală mereu mormântul, pune flori tot timpul. Spală marmura cu clor, efectiv! Eu mereu am crezut că m-a luat de soţie pentru că i-am oferit copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.

Am fost nesigură de iubirea lui! Nu credeam că era lângă mine pentru că mă iubea pe mine. Dar el mereu spunea că astea sunt prostii. Poate doar mă răsfăţam, nu ştiu!”, a mai spus văduva lui Ion Dichiseanu.

 

Ioana Dichiseanu păstrează hainele tatălui său

La 6 luni de la moartea lui Ion Dichiseanu, fiica regretatului actor a declarat că îi simte lipsa tatălui său și suferă cumplit. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu a putut să renunțe la câteva din lucrurile tatălui său, deoarece îi dau putere să meargă mai departe și să-l simtă lângă ea.

Printre lucrurile pe care nu a putut să le dea de pomană se numără costumul alb al tatălui său și pantofii, dar și alte câteva lucruri.

„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”, a spus Ioana Dichiseanu pentru Fanatik.ro

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel