Efectele miraculoase pe care le are rugăciunea „Tatăl nostru” asupra corpului uman. Prof. Vlad Ciurea: „Intră în funcție metabolismul ca o locomotivă”

Data publicării:
Vlad Ciurea, captură video Youtube
Descriere foto: Vlad Ciurea, captură video Youtube

Medicul Vlad Ciurea a dezvăluit ce efecte miraculoase are rugăciunea „Tatăl nostru” asupra corpului uman.

Celebrul neurochirurg și profesor universitar, doctor Vlad Ciurea, a dezvăluit efectele neașteptate ale rugăciunii 'Tatăl Nostru' asupra glandelor endocrine. Celebrul medic explică cum funcționează această rugăciune cunoscută de toată lumea, în momentele grele. 

Efectele miraculoase pe care le are rugăciunea „Tatăl nostru” asupra corpului uman

Rugăciune a fost descoperită prima dată de cercetătorul american Cayce Edgar, care a descoperit că rostirea frazelor produce deschiderea anumitor porțiuni.

„Tatăl Nostru carele eşti în ceruri, deschide glanda pituitară, hipofiza, cea mai înaltă glandă a organismului, legată de lumină, cea care dă semnalul de pornire a întregului organism;

Sfințească-se numele Tău, deschide glanda pineală, numită epifiză;

Vie împărăţia Ta, deschide glanda tiroidă, intră în funcție metabolismul ca o locomotivă;

Facă-se voia Ta, precum în Cer aşa şi pe pământ, deschide timusul, poziționat în faţă, acesta pornind activitatea inimii;

Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi, deschide glandele denumite gonade, motorul fizic al organismului;

Şi iartă-ne nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri, deschide glandele suprarenale, deci elementul emoțional, elementul de funcționare intenție a organismului;

Şi nu ne duce pe noi în ispită, deschide anumite celule profunde în organismul uman;

Şi ne izbăveşte de cel Rău, ne întoarcem la nivelul unei glande anterioare, care este timusul”, se arată în cartea neurochirurgului Vlad Ciurea„Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor” , potrivit stiripesurse.ro

Punctul lui Dumnezeu din creierul uman

„Există centri din creier conectați la Divinitate, la credință, care se pun în mai ales în partea anterioară a frunții când are loc rugăciunea. În afară de sistemul nervos, şi glandele endocrine sunt legate de activitatea de credinţă.

S-a descoperit că în cortex, o porțiune din creier care este deasupra şi în zona mai ales stângă parietală, se află „centrul credinței în Dumnezeu”. S-a discutat şi pe baza unei aparaturi de tip RMN funcţional şi EEG-uri repetate, constatându-se că există un punct al lui Dumnezeu” (God Spot) în creierul uman”, se mai arată în cartea neurochirurcului Vlad Ciurea.

Cum ne schimbă viața muzica și dansul

„Dimineața, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg și să facem câteva exerciții de inspirație și expirație. Un profesor din Academia rusă, care a trăit o perioadă în Siberia, spune că se poate trăi 150 de ani cu aerul curat din Siberia. Aerul acela să intre în plămâni. Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele”, mai preciza medicul.

Leguma pe care este bine să o consumi măcar o dată pe săptămână

„Îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și stimulează activitatea celulelor nervoase și activitatea sinaptică. Sunt acele mici substanțe care pleacă din usturoi. 

Dovadă că, dacă de 5.000 de ani se știe că acest popor ales în mod deosebit consumă usturoi. Care este motivul pentru care îl consumă? Vă dau un exemplu… Poporul danez nu este foarte evoluat din punct de vedere genetic în a-și îmbunătăți starea genetică. Așa că, spun ei, mănâncă usturoi. Dar aduc un usturoi din Spania care nu miroase atât de tare. Al nostru este mult mai sănătos, să știți! Mult mai bun și mai sănătos”, a declarat medicul Vlad Ciurea în emisiunea iThink, moderată de Iusti Fudulu, de la Antena 3 CNN.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel