Eclipsă de Lună și Lună Plină în Balanță, pe 25 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Luna Plină în Balanță de pe 25 martie coincide și cu prima Eclipsă de Lună din acest an. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Prima eclipsă din 2024 se petrece pe 25 martie, dar în aceeași zi vom avea și o Lună Plină în semnul Balanței. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, pe 25 martie avem o eclipsă de Lună și o Lună Plină în Balanță pentru că nodurile lunare au intrat în iulie 2023 pe axa Berbec-Balanță și vor sta acolo până în ianuarie 2025.

Soarele va fi în Berbec, iar Luna în semnul Balanței

Când axa nodurilor își schimbă semnele, pe semnele respective de fiecare dată când vom avea o Lună Plină sau o Lună Nouă, atunci avem și eclipse.

„O Lună Plină înseamnă că Soarele și Luna sunt în opoziție. Avem Soarele în Berbec și Luna în Balanță. De asemenea, avem nodul nord în Berbec și nodul sud în Balanță. O Lună Plină înseamnă când vezi luna mare și plină pe cer. Luna Plină vorbește de o opoziție între cei doi aștrii foarte importanți, Soarele reprezintă energia inconștientă și Luna reprezintă energia inconștientă interioară pe care nu o putem controla cum ne dorim. Când cei doi aștrii se află în opoziție vorbim de un apogeu, de o finalizare. Avem o eclipsă pe semne cardinale. Semnele cardinale sunt cele de acțiune, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Semnele cardinale sunt cele care încep anotimpurile din punct de vedere astronomic și astrologic. Berbecul începe primăvara, Racul începe vara, Balanța începe toamna și Capricornul iarna.

Fiind vorba de o eclipsă pe semne cardinale e momentul de acțiune. Soarele în Berbec își dorește prospețime noutate, curaj și încredere, iar Luna în Balanță își dorește echilibru, armonie, evitare și ca lucrurile să fie minunate. Semnul Berbecului își dorește să fie primul, iar semnul Balanței își dorește să echilibreze niște energii și să fie diplomat. Vorbim de arhetipuri, nu neapărat de zodii. Este un moment bun de a schimba ceva în modul în care relaționăm și negociem”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Ce eveniment astrologic important va avea loc în aprilie 2024 și cu ce schimbări majore vine: „Atât pe plan mondial, cât și personal”/ video

Patru zodii vor fi afectate

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, cei mai afectați sunt cei care au în astrogramele natale semnele cardinale. Dacă aveți Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, nodurile sau unghiurile importante din astrogramă în Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, atunci s-ar putea să resimțiți acest moment într-un mod mai irascibil, tensionat și provocator, mai ales pe plan personal.

„Aici e vorba de a discuta, de a aplana și a fi mai deschiși și mai vulnerabili. Când avem de a face cu o eclipsă, oamenii se gândesc la situațiile karmice. Ar trebui să vă gândiți la situațiile predestinate sau la evenimentele și situațiile pe care nu le puteți controla. Viața ne duce în tot felul de evenimente. Trebuie să acceptăm că avem greșeli și că nu depind doar de noi. Condiția de muritor ne poate face să fim vulnerabili în anumite situații. E un moment nemaipomenit să fim atenți în jurul nostru la ce se întâmplă, mai ales dacă vă știți cu cele 4 energii în astrograma natală. Nu e nimic întâmplător sau simplu”, a mai precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii martie. Previziuni pentru toate zodiile

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel