Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a lunii martie.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a prezentat horoscopul pentru a doua jumătate a lunii martie. 

Berbec

Eclipsa de Lună în Balanță de pe 25 martie le afectează căsătoriile, mariajele, parteneriatele. Berbecii pot spune că schimbă foaia, dar un eveniment de familie poate să îngroape securea războiului acolo unde există tensiuni. Oamenii se adună atunci când e cazul să rezolve alte probleme. Berbecilor le merge bine din punct de vedere financiar în perioada următoare, începe businessul să funcționeze.

Taur

Taurii sunt rugați să nu care greutăți, altfel coloana poate să sufere. De asemenea, există risc de colică renală, dar când au ceva delicat de lucrat în apartament trebuie să apeleze la persoane specializate, care poate iau mai mult. Jumătățile de măsură nu sunt ce trebuie.

Gemeni

Gemenii sunt implicați în sezonul flirturilor, al relațiilor, simt nevoia să iubească, să se îndrăgostească, dar e o zonă puțin mai tulbure în plan sentimental. Cei care nu au treabă cu dragostea s-ar putea să aibă treabă cu copiii. Se pot ocupa de școala lor, de anturajul lor, de sănătatea lor sau poate chiar de o custodie. 

Rac

Racii sunt puși pe curățarea energetică a căminul, a casei. Simt niște probleme, dar dezechilibrele sunt în sufletul lor sau poate chiar în starea lor de oboseală. Toată această stare o proiectează asupra casei.

Leu

Leii nu trebuie să fie naivi în această perioadă și să nu ia o informație la prima mână. Trebuie să verifice de două sau trei ori dacă o informație este corectă, pentru că poate să fie o minciună, o gafă sau o răutate. S-ar putea să propage la rândul lor o poveste de genul acesta care i-ar putea pune într-o lumină proastă. Atenție și la condus!

Fecioară

Fecioarele cheltuie mulți bani. Cheltuielile exced cumva bugetul, fie că se mută undeva, fie că își schimbă funcția. Acum e nevoie și de mobilă, dar și de garderobă.

Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la ceea ce le aduce următoarea perioadă. Trebuie să profite și să-și valorifice niște oportunități în bani, pentru că sunt într-un moment delicat. Ele cred că banii trebuie să vină dintr-un credit, dintr-o vânzare de casă sau de bijuterii. Lucrurile stau cu totul diferit.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 17 – 23 martie 2024. Alina Bădic: Nativii acestei zodii își vor vedea visul cu ochii

Scorpion

Scorpionii sunt mai delicați cu sănătatea, poate chiar din punct de vedere psihologic cu depresiile. Din cauza asta pot să revină niște vicii sau niște obiceiuri mai proaste, cum ar fi alcoolul sau mâncarea. De asemenea, este posibil să existe și ceva conflicte.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să evite anturajele, prietenii, grupurile, să stea mai singuri și să evite aglomerațiile. Karma colectivă este o problemă. Nu trebuie să depindă de ceilalți! Stai departe de prieteni, dar în același timp un prieten îți poate salva viața. Lucrurile sunt puțin la extreme. Atenție la extremele care se petrec în perioada următoare.

Capricorn

Capricornii sunt un pic iritați de atitudinea femeilor, de o șefă. S-ar putea să-și dea demisia. Dacă sunt în fața unei comisii de examinare sau în fața unui complet de judecată și acolo este o femeie, Capricornul poate să fie iritat de subiectivism. El știe întotdeauna mai bine care este verdictul.

Vărsător

Vărsătorii pot să fie epuizați și au tendința să renunțe la unele studii, mai ales cei care sunt la facultate.

Pești

Poate apărea un risc de pagubă sau de furt. Oricât de multă încredere ați avea în cineva, nu este momentul să bateți palma, să vă fie milă sau să construiți un business unde nu sunt documente. Totul trebuie făcut cu o subliteră a legii, ca să fie bine în viitor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel