Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști, spectacol caritabil pentru copiii bolnavi de cancer. Adrian Enache: „Vor fi premiați 5 copii cu tratamente împotriva cancerului”

Data publicării:
Adrian Enache
Descriere foto: Adrian Enache

Sâmbătă, 20 aprilie, în Capitală, pe stadionul Arcul de Triumf, va avea loc un meci de fotbal amical între echipa artiștilor români și echipa artiștilor turci, dar și un mini-concert care va cuprinde cele mai îndrăgite melodii românești și turcești. Adrian Enache a dezvăluit că va fi un spectacol caritabil pentru copiii bolnavi de cancer, la care sunt așteptați cât mai multe persoane. Intrarea la eveniment este liberă.

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul Arcul de Triumf, va avea loc un meci de fotbal amical între Naționala Artiștilor Fotbaliști din România și Naționala Artiștilor Fotbaliști din Turcia. Evenimentul îmbină lumea fotbalului și a muzicii.

Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști, spectacol caritabil pentru copiii bolnavi de cancer. Adrian Enache: „Vor fi premiați 5 copii cu tratamente împotriva cancerului”

Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să urmărească nu doar un meci de fotbal palpitant, ci și un moment artistic. Din echipa Artiștilor Români fac parte cântăreți precum Aurelian Temișan, Adrian Enache, Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote (grup Alb Negru), Tavi Clonda, Victor Yila, Costi Max, Luis Gabriel, artiști de folclor și muzică etno precum Ionică Moroșanu, Catălin Vieru, Ionuț Andraș, sau coregrafi precum Cornel Păsat, Paul Gheorghe și Florin Lixandru – Lixa. Adrian Enache a dezvăluit, înaintea evenimentul de mâine, că intrarea este liberă, iar persoanele ca vin pot dona cât vor pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer.

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

„Mâine, la ora 17:00, veniți la stadionul Arcul de Triumf, unde vom discuta un meci spectacol cu artiști celebri din Turcia. Noi ne-am mai întâlnit pe parcursul campionatelor mondiale, unde am participat la Moscova ani de zile. Am câștigat trei titluri mondiale. Suntem tripli campioni mondiali și suntem mândri de asta. Realizăm spectacole foarte frumoase, că așa e regula la Campionatul Mondial. Dimineața joci fotbal, iar seara echipa națională a artiștilor realizează un spectacol și toate țările au spectacolul lor, iar noi am luat premiul I și la show.

Important este că mâine facem un spectacol caritabil, pentru copiii bolnavi de cancer și mă bucur că o clinică celebră din Istanbul va premia 5 copii prin tragere la sorți cu tratamente împotriva cancerului, tratamente care știm că sunt destul de costisitoare. Intrarea este liberă, dar fiecare donează cât îi spune inima, pentru a ajuta acești copii.

Voi fi eu și cu prietenul meu, internaționalul Dănuț Lupu, dar și alte nume pe care nu le dezvălui acum, ca să vă facem curioși, să veniți la stadionul Arcul de Triumf mâine, începând cu ora 17:00. Va fi un spectacol extraordinar întâmpinat cu muzică și fotbal de calitate”, a declarat Adrian Enache înainte de evenimentul care va avea loc mâine, 20 aprilie.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Adela Popescu vrea să plece din București: „Eu toată viața am visat să stau în provincie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel