Durere fără margini în familia lui Petrică Mîțu Stoian, de Crăciun: ”Este tare trist”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian
Descriere foto: Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat o mare durere în sufletele celor care l-au iubit. 

Sărbătorile sunt triste fără Petrică Mîțu Stoian. Deși a trecut mai bine de un an de la moartea regretatului artist, familia acestuia, dar și cei care l-au iubit nu se pot obișnui cu gândul că a plecat dintre noi. 

Sora lui Petrică Mîțu Stoian simte lipsa regretatului artist de Crăciun

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 

Sora regretatului artist a recunoscut că îi duce dorul fratelui său, iar sărbătorile sunt foarte grele fără el, mai ales că obișnuiau să vorbească foarte mult la telefon, deoarece era mai mult pe scenă. 

”Am pregătit de toate pentru Crăciun: sarmale, piftie, cozonac. Este al doilea Crăciun fără Petrică și este tare trist. Eu cu el ne auzeam la telefon de Sărbători, ne felicitam, era tare frumos, nu ne vedeam de obicei de Crăciun, în ultimii ani, pentru că el avea spectacole, evenimente, știți cum este viața unui artist”, a mărturisit aceasta, pentru click.ro.

”Așa a fost să fie cu dânsul, dar prea puține zile a avut”

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că nu înțelege de ce a plecat dintre noi atât de repede. Totodată, femeia susține că fratele său a avut o „moarte ciudată”.

”Petrică a avut o moarte ciudată. Nu știu ce destin a avut el de a plecat atât de repede. Așa a fost să fie cu dânsul, dar prea puține zile a avut.

Îl mai visez uneori, ultima dată când l-am visat era în casă la mine. El doar îmi apare în vis și nu îmi zice nimic…dar părea bine și fericit acolo unde este.”, a mai spus Maria Tărchilă, pentru click.ro.

Citește și: Durere fără margini după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Colegii de breaslă îl plâng pe regretatul artist: "Încă nu îi pot asculta piesele"

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Marianei Ionescu Căpitănescu în vis. Artistei nu i-a venit să creadă: "Era trist"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel