Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Marianei Ionescu Căpitănescu în vis. Artistei nu i-a venit să creadă: "Era trist"

Data publicării:
Sursa foto: Mariana Ionescu Căpitănescu și Petrică Mîțu Stoian, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mariana Ionescu Căpitănescu și Petrică Mîțu Stoian, facebook

Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian în vis. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul unei emisiuni fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 

Deși a trecut un an de la tragicul eveniment,  colegii de breaslă al artistului nu l-au dat uitării.

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Marianei Ionescu Căpitănescu în vis

Mariana Ionescu Căpitănescu a povestit cum i-a apărut regretatul artist în vis. Artista a mărturisit că erau împreună pe scenă, însă Petrică Mîțu Stoian era trist. 

 "Da, l-am și visat, da! Eram la un festival în Gorj și mă pregăteam să intru și l-am visat că aștepta și el să intre dar era pe o bancă, foarte trist, și eu l-am întrebat de ce e trist. Și el zicea: 'Sunt trist că, uite, mi-au spus să cânt mai puțin și eu sunt obișnuit să cânt publicului atât cât mă cere el! Și mi-au spus ăștia, (dar nu știu la ce se referea), probabil la organizatori, să cânt mai puțin!'. Era trist! Îi pare rău că nu mai este printre noi! Sunt convinsă de asta! Nu s-a întâmplat recent, acest vis l-am avut prin primăvară.

Eu de câte ori îmi amintesc de el, vă spun sincer că zic că viața este uneori nedreaptă. Petre a muncit toată viața până acum, a stat întotdeauna în alertă cu spectacole, înregistrări, activitatea lui particulară, mersul la angajamentele particulare și acum el se relaxa. Hotărâse să își aleagă evenimentele, tot spunea: "Nu mai merg la orice eveniment, pentru că eu până acum nu știam să zic nu!". Își dorea să își aleagă evenimentele, să le selecteze, să aibă un program artistic mai lejer, vroia să cânte mai puțin. Și când s-a hotărât să facă asta, ne-a părăsit cu totul!", a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru click.ro.

"Am fost în câteva rânduri la cimitir"

 "Am fost în câteva rânduri la cimitir. Sinceră să fiu, îmi face foarte rău, devin, așa, pesimistă, nu mai ies din stare și am evitat să mă duc, dar acum, în această perioadă când se împlinește un an, o să merg din nou. Îmi lipsește starea lui de spirit, pentru că avea un fel al lui de a fi. Era fără inhibiții, un tip foarte liber, ne făcea să râdem, vorbea, așa, în tot felul de contexte, ducea totul spre glumă și când ne concentram noi prea mult pentru un eveniment, pentru un spectacol, ceva, el oricând ne scotea din stare. Ne spunea că suntem profesioniști și să nu ne agităm prea mult pentru că o să ne iasă. Era tipul de om care lua anumite situații de viață în glumă și asta îmi lipsește. Mă scotea din starea aceea a mea, întotdeauna să fiu concentrată pe ceea ce fac. Îmi făcea bine.", a mai spus Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel