Durere cruntă! Rinda, sora regretatei Rona Hartner: Din cauza tatălui, fata nu poate veni la mormântul mamei sale!

Data publicării:
Rinda
Descriere foto: Rinda

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a avut o intervenție emoționantă în ediția de ieri a emisiunii ”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la PRIMA TV. 

Întrebată de Cristi Brancu despre momentul 9 martie, când ar fi trebuit să se bucure de aniversarea surorii sale, Rinda a spus că a fost foarte greu, mai ales atunci când urma să o sune, conștientă fiind că în acest an nu a mai avut cui să dea telefon.

 

A povestit că a fost organizată o comemorare la Paris. Cât despre Sumayla, fiica Ronei, Rinda a spus oftând: «I-a fost greu… (…) Este foarte greu, pentru că își dă seama că mama ei nu mai vine. Se simte bine cu mama, care o acompaniază cât poate, dar se știe că nimeni nu poate înlocui o mamă.» 

 

Cristi Brancu a dorit să afle despre situația actuală legată de tatăl Sumaylei. “Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tata e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani…”, a spus Rinda.

 

CITEȘTE ȘI: „Îi dau în judecată”. Cristina Șișcanu, păcălită după ce a dat o comandă pe internet. Ce a primit în colet: „Nu cred așa ceva, sunt niște chinezării”

 

Realizatorul ”Exclusiv VIP” a întrebat și daca acesta mai are pretenții: «Lupul își schimbă balana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine, cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una- alta, fata e bine și asta e cel mai important.» 

 

În încheierea intervenției Rinda Hartner a spus că Rona scria o carte, pe care a terminat-o chiar în spital. Acum ea are în plan să o publice: “Mai trebuie să facem prefața și apoi sa o publicăm.” 

 

VEZI ȘI: Aurel Pădureanu va fi bunic. A trecut prin clipe foarte grele: Am avut o perioadă, acum 6 – 7 luni, când fugeam din casă. Mă duceam pe străzi...:

https://www.spectacola.ro/aurel-padureanu-va-fi-bunic-a-trecut-prin-clipe-foarte-grele-am-avut-o-perioada-acum-6-7-luni-cand-fugeam-din-casa-ma-duceam-pe-strazi_37779.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel