Aurel Pădureanu va fi bunic. A trecut prin clipe foarte grele: Am avut o perioadă, acum 6 – 7 luni, când fugeam din casă. Mă duceam pe străzi...

Data actualizării: | Data publicării:

Aurel Pădureanu va fi bunic.

Prezent în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV, Aurel Pădureanu a spus în premieră care este motivul fericirii imense pe care o trăiește în prezent, dar a mai și făcut dezvăluri despre lucruri neștiute din viața lui. 

 

Întrebat de Cristi Brancu din ce motive a slăbit foarte mult, artistul a mărturist că deși mănâncă bine, e din cauza multor gânduri care l-au măcinat. ”Am avut o perioadă, acum 6 – 7 luni, când fugeam din casă. Mă duceam pe străzi și mă duceam la biserică. De când merg la biserică sunt mai liniștit. M-am apropiat de biserică. Mă duc la Sfântul Ciprian, la părintele Ciprian. Și înainte mă rugam, dar acum parca mi-a dat o altă stare. Sunt mult mai liniștit.”

 

Maestrul a făcut și marele anunț, că Alexandru, fiul său, și soția sa, Alina, vor fi părinți

 

 

”Când am auzit vestea, am început și eu și Alexandru să plângem. Dorea foarte tare (n.r Cornelia Catanga), îl ruga, parcă își prevedea sfârșitul. Îi spunea: «Hai, ma!, fă și tu! Îmi doresc să fie o fetiță». Noi încă nu știm ce o să fie.” 

 

Aurel Pădureanu nu a venit cu mâna goală, ci a adus ecografia. 

 

Odată pusă pe ecranul din platoul emisiunii, Aurel Pădureanu a punctat gândindu-se la cum ar fi reacționat Cornelia Catanga:

”Eu sunt convins că știe. O visez. Am visat-o mereu. O visez goală. M-am rugat la Dumnezeu să îi dea să o îmbrace în veșmintele de acolo. Mă doare enorm modul cum a fost înmormântată, dar trecem peste asta. (...) Pe 9 martie am plâns și eu și Alexandru. Am chemat câteva femei. I-am făcut tot ce și-a dorit și i-a plăcut ei mai mult să mănânce. (...) Durerea în suflet va rămâne. E enorm de greu să trăiești singur. Ea era locomotiva care ne trăgea pe noi. Femeia e puterea bărbatului. Era totul pentru mine. Între noi a fost o iubire mare. Ne-a iubit și pe mine și pe Alexandru enorm. Pe 26 se împlinesc 3 ani, i-am făcut acea pomană. Îi fac și acum, dar de post.” 

 

Unde va naște Alina

 

”Ea o să plece în SUA, nu o să nască aici. Sunt alte posibilități pentru ea. Bănuiesc că vrea să plece și Alexandru cu ea. O să fie cam greu pentru mine. Am viză pe 10 ani, dar îi las pe ei să plece pentru o perioadă. Poate o să mă duc și eu. Cristi, nu există mâine, doar azi. Nu știm ce va fi mâine, dar cândd îi văd pe ei așa fericiți îmi dă altă stare. Cornelia a lucrat de Acolo. Eu așa cred.” 

 

VEZI ȘI: Preotul Paul Iulius Negoiță: Cum să faci detoxifiere profundă în Postul Paștelui. NU e nevoie de post negru. „Dacă faceți așa, veți trăi bucuria cum nu vă imaginați că poate fi!”

 

Cât despre numele viitorului copil, Aurel a punctat: ”Băiatul a spus că, dacă e băiat, îi pune numele de Corneliu, de la numele Corneliei. Cum eu i-am pus lui Alexandru numele tatălui meu și Cornelia a fost de acord.” 

 

VEZI ȘI: Petra Pintelei, apel major: Sunt singură și filmez așa cum pot. Sper ca acest mesaj să ajungă la cât mai multă lume! / video:

https://www.spectacola.ro/petra-pintelei-apel-major-sunt-singura-si-filmez-asa-cum-pot-sper-ca-acest-mesaj-sa-ajunga-la-cat-mai-multa-lume-video_37769.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel