Dubai Expo2020. Milioane de vizitatori se vor bucura de eveniment, atât fizic, cât și online

Data publicării:
Dubai Expo 2020. Foto Biroul de Turism al Dubaiului
Descriere foto: Dubai Expo 2020. Foto Biroul de Turism al Dubaiului

Din cauza situației generate de Covid-19, Dubai Expo 2020 va fi organizată în regim hibrid, oferind atât experiențe fizice, cât și virtuale, publicului din EAU și din întreaga lume.

Odată cu instalarea pandemiei, lumea s-a îndreptat din ce în ce mai mult spre digital, evenimentele majore de afaceri desfășurându-se acum în mediul virtual. Expo 2020 Dubai va oferi publicului atât experiențe fizice, cât și virtuale.


„De la înființare, Expo 2020 Dubai s-a angajat să folosească tehnologia de ultimă generație pentru a oferi vizitatorilor o experiență profundă, atât fizic, cât și online, accesibilă din fiecare colț al lumii”, a declarat un purtător de cuvânt al Expo 2020.
„Având în vedere impactul pandemiei din ultimul an, am lucrat din greu pentru a ne perfecționa oferta virtuală ca o completare a evenimentului fizic. Virtual Expo va servi drept scurtă incursiune în atmosfera expoziției și va fi accesibilă și publicului care nu poate participa din cauza distanței sau a circumstanțelor speciale, asigurând astfel acoperirea Expoziției atât în mediul digital, cât și în cel fizic”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru Khaleej Times.


Expoziția cu o durată de șase luni va fi cel mai amplu eveniment de afaceri care va avea loc de la izbucnirea pandemiei de Covid-19 de anul trecut.


Expoziția va avea loc de la 1 octombrie 2021 până la 31 martie 2022.


„Ne angajăm să oferim fiecărui spectator, fie el prezent fizic sau în mediul online, o experiență de-a dreptul specială. Vrem să folosim tehnologia de vârf pentru a emoționa și a inspira, creând noi tipuri de experiențe, oferite întâi în cadrul unei expoziții mondiale. Ne menținem angajamentul de a ne conecta publicul și așteptăm cu nerăbdare să vă împărtășim mai multe dintre planurile noastre interesante, dedicate Expo 2020 Dubai, la momentul potrivit”, a spus purtătorul de cuvânt.


Mega evenimentul de șase luni va fi, de asemenea, accesat de milioane de oameni prezenți în mediul virtual.


„Expo 2020 Dubai așteaptă cu nerăbdare să primească milioane de vizitatori din întreaga lume, iar o bună parte dintre aceștia sunt așteptați să participe și la Virtual Expo. Virtual Expo va fi accesibilă și publicului care nu poate participa din cauza distanței sau a circumstanțelor speciale, asigurând astfel acoperirea Expoziției atât în mediul digital, cât și în cel fizic”, reiese din comunicat.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Expozitii


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel