Dramele care i-au marcat viața Narcisei Suciu: „Părinții mei s-au dus devreme”. Artista a rămas orfană de la o vârstă fragedă

Data publicării:
Narcisa Suciu, captură video Youtube
Descriere foto: Narcisa Suciu, captură video Youtube

Narcisa Suciu și-a deschis sufletul și a dezvăluit mai multe detalii emoționante din viața ei.

Narcisa Suciu a trecut prin multe greutăți în ultimul timp, însă nici copilăria nu a fost una ușoară. Artista a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, unde și-a deschis sufletul și a făcut unele dezvăluiri inedite. Vedeta a rămas orfană încă de la vârsta de 24 de ani, când și-a pierdut și tatăl, la câțiva ani după ce mama sa s-a stins din viață, în urma unei boli necruțătoare. 

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea s-a dus când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani, trebuia să cânt la Constanța atunci și nu am putut să plec la el, pentru că aveam contract. M-am dus cu Daria la cântare, cântam într-un club.”, a povestit Narcisa Suciu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Narcisa Suciu nu și-a mai văzut familia de două luni: „Medicii m-au sfătuit să rămân în România”. Artista a trecut printr-o operație foarte grea

 

Mama Narcisei Suciu, ucisă de cancer

Artista își amintește vag cum arăta cea care i-a dat viață, întrucât aceasta avea vârsta de 17 ani. Totuși, în mintea are vie, în continuare, imaginea unei femei extrem de muncitoare, care se chinuia din greu să-și crească cei patru copiii.

„Cancer. Este cuvântul cu „c” care pe vremea aia era o condamnare la moarte, acum nu mai e așa. Sunt niște sertare cu amintiri foarte bine închise și care nu apar. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău și în care era mai puțin activă, decât de obicei, dar altfel dormea extrem de puțin, avea 4 copii. Se culca ultima, doar după ce intram toți în casă și se trezea prima. Muncea foarte mult. Era foarte harnică”, a mărturisit cântăreața.

 

La un an de la moartea mamei artistei, tatăl acesteia și-a dorit să-și refacă viața. Narcisa Suciu nu a fost însă de acord cu această decizie, lucru care i-a adus și sfârșitul, spune aceasta.

„Tata după un de la moartea mamei mi-a spus că este timpul să aducă pe cineva nou în casă și i-am spus „peste cadavrul meu”, încearcă numai să vedem ce iese. Probabil nu-l pierdeam atât de devreme și pe el, probabil nu mai avea motiv să trăiască.”, a mai dezvăluit aceasta.

Pe aceeași temă: Narcisa Suciu își plânge mama. Artista n-a apucat să o vadă pe patul de spital: „Îmi e greu să îi zic numele că mă bufnește plânsul”

 

„Se face un an de când l-am pierdut pe fratele meu cel mare”

Acestea nu sunt singurele drame care i-au umbrit existența artistei. Recent, aceasta și-a pierdut și unul dintre frați, care, la rândul său, a fost ucis de o boală necruțătoare. Vedeta are însă și un regret. 

„Se face un an de când l-am pierdut pe fratele meu cel mare, avea 56 de ani. Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila în seara aia și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui era fosta mea colegă din copilărie și m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis că a murit. Asta nu am povestit-o nimănui. Noi am avut o relație foarte apropiată. El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva”, a mai povestit Narcisa Suciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel