Narcisa Suciu nu și-a mai văzut familia de două luni: „Medicii m-au sfătuit să rămân în România”. Artista a trecut printr-o operație foarte grea

Data publicării:
Narcisa Suciu, captură video Facebook
Descriere foto: Narcisa Suciu, captură video Facebook

Narcisa Suciu nu poate părăsi țara pentru o vreme, din cauza operației grave pe care a suferit-o. 

Narcisa Suciu a trecut printr-o cumpănă foarte dificilă în urmă cu aproximativ două luni, când a fost operată de urgență. Aceasta s-a simțit dintr-o dată rău, iar medicii au aflat ulterior că avea un apendice perforat și că făcuse septicemie, motiv pentru care au decis să o bage pe solistă imediat în operație. Chiar dacă în prezent starea sa de sănătate este una foarte bună, artista recuperându-se miraculos, doctorii i-au interzis să păîrăsească țara. Aceasta plănuia să meargă să-și vadă familia din Finlanda, acolo unde locuiește de ani buni de zile, însă planul i-a fost dat peste cap de specialiștii români.

„În momentul ăsta, sunt foarte bine. Având în vedere că acum nouă săptămâni, fix pe vremea asta, mă trezisem din operaţie şi eram, practic, pierită, nu-mi vine să cred că-s bine. Sunt mai bine decât speram în momentul ăla. Şi sunt în ţară, în continuare, de atunci, pentru că, practic, pentru o perioadă de timp, doctorul mi-a recomandat să nu plec de aici. Până nu suntem clar că totul e OK.

Nu să nu zbor, ci m-a sfătuit să rămân în România o perioadă, în caz că se agravează lucrurile. Pentru că a fost o ­situaţie foarte gravă.”, a declarat Narcisa Suciu, potrivit click!

„Mi se pare o minune”

Într-un interviu acordat pentru Spectacola, artista ne-a vorbit despre această greutate mare peste care a trecut. Chiar dacă acum, la puțin timp de la operație, a urcat deja pe scenă, doctorii nu și-au explicat niciodată cum a fost posibilă o astfel de recuperare atât de rapidă.

„Mă simt bine. Sunt recuperată total. Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: „Nu știu ce fel de corp ai” și nu și-a explicat cum am venit pe picioare, iar recuperarea s-a întâmplat foarte repede. Eu nu am luat antibiotice de 10-15 ani. Eu nu iau niciodată pastile, așa că tot ce mi-au administrat acum a funcționat. Dacă ai sistemul plin de antibiotice, e foarte greu să funcționeze. M-a ajutat foarte mult în recuperare faptul că am avut câinele,  iar eu în fiecare dimineață și seara ies cu el afară, merg kilometri mulți, am fost într-o formă fizică bună și nu am nici alte boli asociate, iar cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparascopică, pentru că dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos, pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului. Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge și clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică, într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate.”, a declarat Narcisa Suciu pentru Spectacola.

Poate te interesează și: Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Care au fost simptomele resimțite de Narcisa Suciu

Totul a început de la niște dureri banale, pe care artista nu le-a băgat în seamă, în primă fază. Cu toate acestea, dintr-o dată aceasta nu a mai suportat durerea, motiv pentru care a ajuns pe propriile picioare la unitatea de urgență.

„Am avut niște dureri în zonă, dar mereu dacă mă durea ceva spuneam că trece, sunt  sănătoasă, am analizele la zi. Am zis că probabil m-am întins aiurea sau ceva și nu am dat atenție. Mai ales că înainte de asta am fost cu soțul meu în excursie la Polul Nord. Am avut într-o zi o durere pe partea dreaptă și am zis că poate e din cauza faptului că am stat prea mult jos, eu nu stau așa mult jos niciodată, iar în ziua aia am condus aproximativ 800 de kilometri și am zis că de aici este, dar cred că și ăla a fost un semn.”, a continuat ea. 

 Citește și: Laurențiu Reghecampf, la un pas de a fi concediat de la Neftchi Baku, din cauza scandalului în care a fost implicat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel