Marina Voica, experiență INEDITĂ, la 85 de ani. Artista a participat la o cursă „NEBUNĂ” de mașini: „Era să mor acolo”

Data actualizării: | Data publicării:

Marina Voica a avut parte de o experiență de neuitat, la vârsta de 85 de ani. Artista a participat la o cursă de mașini.

Marina Voica demonstrează pe zi ce trece că vârsta este doar un număr și că este într-o formă de zile mari. Recent, artista a fost provocată de către Cătălin Măruță la o experiență inedită. 

Marina Voica: „Era să mor acolo, este o mașină groaznică!”

Cătălin Măruță a provocat-o pe Marina Voica să se urce la volanul unei mașini de curse. Zis și făcut! Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat imediat. Vedeta a fost încântată de întreaga experiență, însă s-a plâns de mașina pe care a fost nevoită să o conducă.

„Doamne, Cătălin, ce idee ai avut. Era să mor acolo. Tu te-ai suit vreodată în această mașinuță? Sunt într-adevăr sportivă, dar asta este o mașină groaznică. Am permis de 76 de ani. Cum să nu conduc? E un monstru, m-ați adus aici să conduc un monstru!”, a spus Marina Voica, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Marina Voica, despre starea de sănătate, la un an de la operația pe cord deschis

Marina Voica, în vârstă de 85 de ani, a fost operată pe cord, în urmă cu un an, după ce mai multe clinici au refuzat să-i facă intervenția chirurgicală. Din nefericire, cazul artistei a fost unul delicat, deoarece aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. 

Cu toate astea, Marina Voica a reușit să facă intervenția chirurgicală care i-a salvat viața, la o clinică din Brașov. Din fericire, operația s-a terminat cu succes, iar artista s-a recuperat destul de repede. 

Marina Voica, declarații la un an de la operația pe cord deschis

Marina Voica a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate, la un an de a intervenția chirurgicală.Vedeta a mărturisit că se simte foarte bine și îi mulțumește lui Dumnezeu  că a ajutat-o să treacă peste această cumpănă din viața ei. 

 „Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească.

I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână a fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme”, a declarat interpreta Marina Voica, pentru Fanatik.

Ce pensie are Marina Voica, după 50 de ani de muncă

Artista nu primește niciun fel de ajutor din partea statului după toată prestația pe scena românească. În schimb, cântăreața încasează lunar o pensie de urmaș, dar și indemnizație de merit.

Îndrăgita artistă a trăit o bună perioadă de timp alături de  Viorel Teodorescu, un medic cardiolog renumit. Din nefericire aceasta a decedat în urmă cu ceva ani, iar artista primește lunar o pensie de urmaș în valoare de aproximativ 1900 de lei.

Pe lângă pensia de urmaș, Marina Voica primește lunar de la Ministerul Culturii o indemnizație de merit. Conform legislației în vigoare, indemnizația de merit reprezintă de trei ori valoarea salariului minim brut pe țară, adică aproximativ 6900 de lei. Pe deasupra, această indemnizație este neimpozabilă. La un calcul simplu, venitul artistei ajunge la aproape 9000 de lei pe lună, relatează redacția.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel