Marina Voica, despre starea de sănătate, la un an de la operația pe cord deschis: „A fost o mare cumpănă”

Data publicării:
Sursa foto: Marina Voica, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Marina Voica, facebook

Marina Voica a făcut declarații, la un an de la operația pe cord deschis. Vedeta a dezăluit care este starea sa de sănătate. 

Marina Voica, în vârstă de 85 de ani, a fost operată pe cord, în urmă cu un an, după ce mai multe clinici au refuzat să-i facă intervenția chirurgicală. Din nefericire, cazul artistei a fost unul delicat, deoarece aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. 

Cu toate astea, Marina Voica a reușit să facă intervenția chirurgicală care i-a salvat viața, la o clinică din Brașov. Din fericire, operația s-a terminat cu succes, iar artista s-a recuperat destul de repede. 

Marina Voica, declarații la un an de la operația pe cord deschis

Marina Voica a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate, la un an de a intervenția chirurgicală.Vedeta a mărturisit că se simte foarte bine și îi mulțumește lui Dumnezeu  că a ajutat-o să treacă peste această cumpănă din viața ei. 

 „Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească.

I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână a fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme”, a declarat interpreta Marina Voica, pentru Fanatik.

Marina Voica, despre războiul din Ucraina

Marina Voica a recunoscut că este foarte îngrijorată de războiul dintre Rusia și Ucraina și urmărește zilnic tot ce se întâmplă. 

“Eu stau zi și noapte la televizor, totul se transmite în direct, o secundă nu se oprește. Se dă mereu breaking news, în fiecare clipă se transmite ceva nou, ceva extraordinar…Sunt foarte îngrijorată, fiindcă România este condamnată pentru poziția ei geografică… Nu avem încotro. Sigur că lumea e speriată, doar să nu facă isterie din asta, că este foarte periculos”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel