Drama neștiută a Cristinei Spătar. Tatăl vedetei a părăsit-o pe mama sa când a aflat că are cancer: „Murea fiecare doamnă pe care o cunoștea”

Data publicării:
Cristina Spătar, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Cristina Spătar, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Cristina Spătar a făcut mărturisiri sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl vedetei a părăsit-o pe soția sa imediat după ce a aflat că aceasta se luptă cu cancerul. În mod tragic, ulterior, fiecare femeie cu care bărbatul a avut o relație a murit de cancer.

În urmă cu câțiva ani, Cristina Spătar a trecut prin cele mai grele momente din viața sa. La vârsta de doar 20 de ani, vedeta a aflat că mama sa se luptă cu o boală cumplită, cancer la colon. Cristina Spătar a fost invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a mărtusiti că tatăl ei le-a părăsit, după ce mama ei s-a îmbolnăvit.

Drama neștiută a Cristinei Spătar. Tatăl vedetei a părăsit-o pe mama sa când a aflat că are cancer

În momentul în care a aflat că mama sa are cancer, Cristina Spătar făcut tot ce i-a stat în putință să fie un sprijin pentru cea care i-a dat viață. Durerea a fost și mai mare în momentul în care tatăl ei a ales să-și părăsească familia, chiar în momentul în care soția sa se lupta cu această boală cumplită.

Tatăl Cristinei a considerat că este mai ușor să depășească greutățile alături de noua sa parteneră, dar la scurt timp după moartea soției sale, femeia respectivă a fost victima unui accident de mașină. Mai târziu, tatăl vedetei a fost diagnosticat și el cu cancer și a murit în urmă cu doi ani. Iar asta nu e tot, toate femeile care apăreau în viață lui mureau din cauza cancerului.

„Tata ne-a părăsit, din păcate, pentru o doamnă. Și-a găsit o companie și așa a considerat la vremea aceea că e mai ușor de trecut peste toate. Și-a găsit o doamnă care la un an după moartea mamei mele, din ce mi-au spus vecinii, a călcat-o mașină. Tatăl meu, acum doi ani, l-am înmormântat, tot de cancer a murit. Până la urmă, cred că fiecare din noi avem o cruce de dus și fiecare avem o soartă pe care nu noi o stabilim, ci Dumnezeu. Așa a fost să fie”, a spus Cristina Spătar în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Te-ar putea interesa și: Cristina Spătar, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale: „Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea sufletul”

„Fiecare doamnă pe care o cunoștea, la o perioadă murea de cancer.”

Deși familia ei nu a reușit să-l ierte, vedeta a încercat să își reconstruiască relația cu tatăl său. L-a căutat și, descoperindu-l într-o stare deplorabilă, a decis să îl ajute. Tatăl ei începuse să consume alcool și nu mai avea o locuință stabilă. Cristina i-a închiriat un apartament, i-a cumpărat un telefon mobil pentru a putea ține legătura și i-a trimis lunar bani pentru a-l susține.

„L-am iertat, familia mea nu a putut să treacă peste. Eu am încercat să-l caut. L-am găsit și era sub orice critică. Nu mai era el. Începuse să bea, să consume alcool. Nu mai avea casă. Nu mai avea casă, nu mai avea niciun rost și în momentul acela m-am ocupat de el. (...) I-am închiriat ceva, i-am cumpărat telefon mobil pentru a putea ține legătura și atunci am început să-i trimit lunar niște bani. A cunoscut o doamnă, m-am bucurat pentru el. Fiecare doamnă pe care o cunoștea, la o perioadă murea de cancer. Am zis că trebuie să fie un blestem. La asta mă gândeam eu. Eu am încercat să am grijă de el până la sfârșit, până în ultima zi a vieții lui. L-am înmormântat singură!”, a mai mărturisit Cristina Spătar.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel