Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Nicu Paleru a dezvăluit recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că o gafă făcută la TV în urmă cu 11 ani încă îi mai aduce reproșuri din partea soției sale, Cristina. Incidentul l-a costat scump pe artist.

Nicu Paleru trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina. Cei doi s-au cunoscut în anul 2011 în America, pe vremea când artistul era căsătorit cu Gabriela, prima sa soție. Nicu Paleru și Cristina sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună o fiică, pe Anais Nicole. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 11 ani, relația lor este una consolidată și armonioasă. Însă, o gafă făcută de artist la TV încă mai creează tensiuni în cuplu. 

Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident

Invitat într-o emisiune TV, în urmă cu câțiva ani, Nicu Paleru a fost întrebat care este data de naștere a soției sale. Artistul a ezitat pe moment să răspundă, iar apoi a spus, convins, că soția sa este născută pe data de 19 iunie, doar că răspunsul a fost greșit. „19 iunie o mie nouă sute...”, a spus artistul.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Adevăratul motiv pentru nu au format o relație: „Îmi plăcea de ea și înainte de a fi căsătorit”

Cristina a intervenit imediat și la corectat pe soțul său, spunând că data ei de naștere este, de fapt, 19 martie. Ea a precizat că pe 19 iunie este născută Gabriela, fosta soție. „19 martie. În iunie e născută fosta soţie”, a replicat soția artistului. Gafa sa a stârnit amuzamentul celor prezenți în platou, însă nu i-a picat prea bine Cristinei.

„Palme iau și acum de la gafa aia. De fiecare dată când își aduce aminte îmi mai dă câte una după ceafă”

Au trecut 11 ani de la acest incident, însă Cristina nu l-a iertat nici acum pe soțul ei. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, îndrăgitul artist a recunoscut că gafa făcută în urmă cu 11 ani încă mai are repercusiuni în relația sa. Nicu Paleru a povestit că, de fiecare dată când soția sa își aduce aminte de incident, îi mai dă câte o palmă după ceafă, uneori în glumă, alteori mai serios. 

Te-ar putea interesa și: Emilia Ghinescu a rupt tăcerea. Ce relație a avut artista cu Nicu Paleru: „Soțiile lui m-au iubit mai mult decât m-a iubit el”

„Palme iau și acum de la gafa aia. Mi-a spus: «Păi cum, te întreabă care e ziua mea de naștere și tu spui ziua de naștere a fostei soții?» Pentru mine, un 19 iunie, 19 martie... Pur și simplu am făcut o gafă. Asta e, mi-am luat-o și mi-o iau în continuare.

De fiecare dată când își aduce aminte îmi mai dă câte una după ceafă. Dar cu drag așa, mai în glumă, nu neapărat în serios. Când e nervoasă, îmi mai dă și serios. Avem o relație frumoasă. Ea e șefa și eu execut în mare parte, dar când vreau să se schimbe ceva, influențez. Fac în așa fel încât să fie ca mine, dar să creadă că e decizia ei”, a mărturisit Nicu Paleru în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Cum ar reacționa vedeta dacă ar fi cerută de soție

Te-ar putea interesa și: Saveta Bogdan, clipe de coșmar din cauza unui șofer de taxi. Ce a pățit artista: „Nu am dormit toată noaptea din cauza asta”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel