Cristina Spătar, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale: „Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea sufletul”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Cristina Spătar a făcut mărturii cutremurătoare despre moartea mamei sale, care s-a stins din viață în urma unei lupte cu o boală cumplită, cancer la colon.

 

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Deși acum se bucură de o carieră de succes, iar pe plan personal trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vicențiu Mocanu, viața sa nu a fost tot timpul roz. Invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Cristina Spătar a vorbit despre decesul mamei sale, în urma unei lupte cumplite cu cancerul.

„Cele mai mari loviturii ale mele a fost pierderea mamei. Atunci când ești tânăr, la început de viață și ai nevoie de un spriijin e foarte greu să poți gestiona și să poți să mergi mai departe. Era atât de bună, avea un suflet atât de bun. Era foarte blândă. Eu mă bucur că am moștenit o parte din felul ei de a fi și chiar și copiii mei au moștenit partea aceea sensibilă. Mă bucur că au moștenit și ei bunătatea asta, sunt blânzi, calzi”, a spus Cristina Spătar în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Te-ar putea interesa și: Andreea Mantea, mărturisiri neștiute despre boala autoimună de care suferă: „Am zis stop! Am obosit, nu mai pot să trăiesc așa”

Cum a aflat că mama ei este bolnavă

Pe când avea doar 20 de ani, Cristina Spătar a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei, când a aflat că mama sa este grav bolnavă. După ce a visat că a murit, vedeta s-a dus în toiul nopții la cea care i-a dat viață și a rugat-o să meargă la medic. A doua zi, cele două au mers împreună la spital, iar acolo aveau să afle cumplita veste că aceasta are cancer în fază avansată. 

„Îmi aduc aminte că sora mea era plecată de acasă și mama avea tot timpul probleme, vedeam că petrece foarte mult timp în baie și mă întrebam ce se întâmplă. La un moment dat am visat-o că a murit.

Aveam vreo 20 de ani. M-am dus direct la patul ei, în miez de noapte și am rugat-o din tot sufletul să meargă la medic, pentru că simțeam că ceva nu este în regulă cu ea. A doua zi și-a făcut o programare la medic și am mers împreună cu sora ei, mătușa mea, în Onești, și au constatat că are cancer în fază avansată și noi nu am vrut să credem. În prima fază am plâns și după ne-am hotărât să venim la București. Sora mea era la București, cânta într-un restaurant”, a mărturisit Cristina Spătar.

„Era vorba de un cancer la colon destul de avansat”

La scurt timp, Cristina Spătar a mers cu mama sa la un doctor din Capitală, iar în urma unei intervenții care a durat 7 ore, cea care i-a dat viață a aflat că suferă de cancer la colon avansat. După o luptă de trei ani cu boala, aceasta s-a stins din viață.

„După am venit la București la un doctor foarte priceput și acolo am constatat, în urma unei operații de vreo 7 ore, că era vorba de un cancer la colon destul de avansat. A început calvarul. Nu mai știam cum să-i fim alături și cum să putem să o susținem. A mai trăit trei ani, foarte grei pentru ea și pentru noi două. În cele din urmă, Dumnezeu a vrut să o ia. Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea sufletul. Numai eu o îngrijeam în ultima perioadă. Eu o țineam în brațe, o duceam să o spăl și la un moment dat am scăpat-o din brațe. Am suferit foarte mult”, a mai spus Cristina Spătar.

Te-ar putea interesa și: Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel