Dragostea trece prin stomac. Chef Salvo Lo Castro, despre cina perfectă de Ziua îndrăgostiţilor. Ce mâncăm şi ce bem pentru o seară PERFECTĂ

Data actualizării: | Data publicării:
Salvo Castro, sursa instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Salvo Castro, sursa instagram

Chef Salvo Lo Castro, bucătar cunoscut, a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, care sunt preparatele cu care ne putem surprinde partenerul de Valentine's Day.

Dragostea trece prin stomac, spune un proverb. Astfel, o cină pregătită acasă este unul dintre cele mai romantice cadouri care pot fi oferite de Valentine’s Day. Iar să prepari o cină acasă nu e foarte greu. Pot reuși acest lucru chiar și cei care nu au o mare experiență în bucătărie. Există rețete care se prepară simplu, rapid, dar totodată sunt feluri de mâncare elegante, rafinate, care conferă senzația că am petrecut ore în bucătărie. Astfel, partenerul dumneavoastră va fi impresionat de felul în care ați ales să îl surprindeți de Ziua Îndrăgostiților.

 

17 superstiții legate de Valentine's Day. Ce să faci și să nu faci de Ziua Îndrăgostiților

 

Cel mai cerut preparat de Valentine's Day

 

Chef Salvo Lo Castro a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, cum arată o cină cu care ne putem impresiona partenerul/ partenera de Valentine's Day. Bucătarul a precizat că peștele este cel mai cerut preparat în această zi specială. De asemenea, Salvo Lo Castro a precizat și ce băuturi să alegem pentru fiecare preparat din acest meniu special.

"Peștele este cel mai cerut de Ziua Îndrăgostiților.  De asemenea, creveții în sos de vin alb sunt foarte buni și se pregătesc rapid, în patru minute. Creveții se curăță foarte bine, tocăm puțină ceapă, puțin usturoi, se trag la tigaie. După facem niște ravioli cu ricotta și spanac, guanciale și fistic. La final, servim un file de biban cu un sos de vin alb, cu un sote de legume. De obicei, legumele se fac înainte la grătar.

La final, mergem pe un desert clasic, un tiramisu, care se prepară foarte simplu. Este un clasic din bucătăria italiană, care acum a devenit un clasic în bucătăria europeană. 

Cât despre băutură, la aperitiv servim un vin frizzante, cu paste bem un pahar de vin roșu, cu felul doi, servim un vin alb, iar cu desertul merge vinul frizzante, ca și la aperitiv", a declarat bucătarul chef Salvo Lo Castro, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Citește și: Mesaje de Valentine’s day 2022. Declarații de dragoste pe care le poți face persoanei iubite

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel