Dragoș Bucur, după mărturisirile Danei Nălbaru: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”

Data actualizării: | Data publicării:

Dragoș Bucur vorbește despre credință, într-un interviu apărut la scurt timp după ce soția sa a anunțat că s-a pocăit.


Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își trăiesc viața discret, departe de ochii publicului, în ciuda faptului că actorul este extrem de popular, iar soția sa a făcut istorie cu muzica ei. Acasă, pentru cei doi lucrurile sunt simple și aproape de divinitate. 
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii, Sofia, Roxana și Kadri. Fiul cel mic, Kadri, în vârstă de 7 ani, este copil supradotat și deja se pregătește pentru examenul SAT, echivalentul din SUA al Bacalaureatului. Sofia, 17 ani, Roxana, de 10 ani și Kadri în vârstă de 7 ani învață în sistem ”homeschooling”. De asemenea, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se ocupă personal de pregătirea acestora în anumite domenii. Puțini știu însă că Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au o fiică adoptată, pe Roxana. Cei doi soți au luat decizia de a-și mări familia, după ce aveau deja doi copii.


Dragoș Bucur, despre credință și valori

Într-un interviu pentru Viva, Dragoș Bucur dezvăluie cît de importantă este credința în viața sa. 

„Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur pentru Viva. 

VEZI ȘI: Dana Nălbaru, despre adopția fiicei sale: „Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta”

Nu a experimentat niciodată depresia


„Bineînțeles că știu că există depresie, dar, deși cunosc definiția ei, nu reușesc să înțeleg ce este. Nu am cunoscut niciodată ceva asemănător depresiei, așa că prefer să nu îmi dau cu părerea despre acest subiect”, a mai spus actorul.


Cum și-a câștigat primii bani

„Am spălat parbrize, am vândut artificii și scutiri, am pus cablu de TV și, mai târziu, am făcut statui vivante în parcuri, iar banii i-am cheltuit repede și pe orice”, a dezvăluit acesta, pentru sursa citată.

 

Te-ar putea interesa și: De ce nu merg la școală copiii Danei Nălbaru: „Nu-i oblig să facă nimic. Ei învață liber”

 


Dana Nălbaru a dezvăuit că s-a „pocăit”

Dana Nălbaru, o apariție rară în ultimii ani, a fost invitata lui Mihai Morar, la Fain & Simplu, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Fosta solistă HiQ a dezvăluit că la vârsta de 33 de ani s-a pocăit, însă spune că decizia nu a fost una simplă. Mai mult, artista a fost încercată de îndoieli înainte de a face pasul, însă un semn divin a ajutat-o să meargă cu inima deschisă spre botez. 

Dana Nălbaru a dispărut din lumina reflectoarelor, în urmă cu câțiva ani. Cu toate astea, vedeta a mai apărut din când în când pe rețelele de socializare.  Recent, soția lui Dragoș Bucur a acceptat invitația lui Mihai Morar de a veni la podcastul lui „Fain&Simplu”, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care a decis să se retragă din viața publică și să se pocăiască. 

Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit

Dana Nălbaru a dezvăluit că nu este făcută pentru a fi persoană publică și susține că perioada în care a făcut acest lucru, mai mult a afectat-o. 

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Toate lucrurile care au fost prea mult, pentru mi-au făcut rău. Prea multă lume mă cunoștea. Nu e o dramă. Nu m-a consumat, dar am avut de suferit. Nu mi-a plăcut să fiu persoană publică”, a spus Dana Nălbaru.


În cadrul interviului, soţia lui Dragoş Bucur a povestit cum o serie de evenimente care păreau să-i bage bețe în roate, au condus spre momentul în care a știut cu adevărat că vrea să se pocăiască. 

Vedeta cocheta cu ideea de a se boteza, însă avea o serie de îndoieli care îi încercau credința.

„Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac. Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua aceea s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore pe drum, era foarte cald și eram extrem de supărată. Mi-am spus în sinea mea: Hai, măi, ce cad eu de la credință? Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez. Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant. Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros. Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul 'Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie.”, a povestit Dana Nălbaru în podcastul lui Mihai Morar.

Mai mult, artista a simțit că acel mesaj este răspunsul la toate îndoielile ei și, cumva, a făcut-o să se rușineze că a avut nevoie de acel semn pentru a lua decizia. 

„Mi-a fost rușine de mine, mi-am dat seama că Dumnezeu a știut că vine momentul în care eu mă voi îndoi. Zi de zi deschisesem Biblia și nu văzusem acel carton”, a continuat Dana Nălbaru.

 

Dana Nălbaru: „La 33 de ani m-am botezat”

Dana Nălbaru, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că a ales calea pocăinței, pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. 

.„Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”. Artista spune acum că este „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.

VEZI ȘI: Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit. De ce a luat vedeta această decizie: „Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit am crezut că-l pierdem”


Dana Nălbaru:  Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții
„Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții, ci pur și simplu drumurile noastre s-au dus, au luat-o în direcții diferite. Eu am ales această cale pentru mine și pentru copiii mei, consider că este cel mai bun drum, cel mai liniștit drum și este drumul către adevăr. Alții nu cred ca mine și atunci inevitabil am fost văzută ca o ciudată care vorbește despre chestia asta și care poate să fie fericită cu chestia asta care e așa o prostie. Îmi asum lucrul ăsta”, a explicat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel