Dorian Popa, pe mâna medicului estetician. La ce prodceduri a apelat artistul

Data publicării:
Dorian Popa, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa instagram

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicului estetician al Biancăi Drăgușanu. Artistul și-a făcut mai multe proceduri cu botox.

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți, îndrăgiți și urmăriți artiști din showbiz-ul românesc. Acesta nu este apreciat doar pentru abilitățile sale muzicale și actoricești, ci și pentru felul în care arată. Aspectul fizic este unul dintre cele mai importante atuuri ale artistului, iar pentru a-și întreține mușchii nu lipsește nici măcar o zi din sala de forță. De asemenea, regimul alimentar este o altă regulă pe care o ține cu strictețe. 

 

Câți bani a făcut Dorian Popa în pandemie. Vedeta s-a îmbogățit din postările de pe rețelele de socializare

 

Odată cu trecerea anilor, și-au făcut apariția și ridurile, însă artistul vrea să arate impecabil, motiv pentru care se lasă pe mâna medicului estetician. Recent, Dorian Popa a făcut o vizită mediculuiestetician al Biancă Drăgușanu, pentru a scăpa d emicile imperfecțiuni.

Artistul le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare că își va face o intervenție cu botox, iar doamna doctor a precizat că va pune puțin botox în zona ochilor, foarte discret în frunte, dar și în pomeți destul de puțin astfel încât să nu-l feminizeze. De asemenea, mandibula cântărețului va fi augumentată pentru a fi una cât mai puternică și mai masculină, așa cum își dorește Dorian Popa.

Dorian Popa a renunțat la un contract de peste 100.000 de euro. Ce nu ar putea promova artistul niciodată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel